Зачекайте...

Спеціальності 2022

2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015

Харчові технології

ВМ 30БМ 25 • К 5
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$$ 20 500 грн

Предмети

Індивідуальна усна співбесіда 1
Поданих заяв
62
Конкурс на бюджет
2.48

Харчові технології

ВМ 30БМ 25 • К 5
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 5м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$$ 20 500 грн

Предмети

Індивідуальна усна співбесіда 1
Поданих заяв
52
Конкурс на бюджет
2.08

Харчові технології

ВМ 30БМ 15 • К 10
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$$ 20 500 грн

Предмети

Українська мова 1.25
Математика 1.25
Історія України 1.25
Індивідуальна усна співбесіда 1
Поданих заяв
2
Конкурс на бюджет
0.13

Харчові технології

ВМ 0
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • заочна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$ 10 100 грн

Предмети

Поданих заяв
0

Харчові технології

ВМ 14К 14
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 3р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$$ 20 500 грн

Предмети

Поданих заяв
1

Харчові технології

ВМ 0
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • заочна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$ 10 100 грн

Предмети

Поданих заяв
0

Харчові технології

ВМ 20К 20
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • заочна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$ 10 100 грн

Предмети

Поданих заяв
3

Харчові технології

ВМ 0
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$$ 20 500 грн

Предмети

Поданих заяв
0

Харчові технології

ВМ 7К 7
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • денна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка молока
$$$ 20 500 грн

Предмети

Поданих заяв
0

Харчові технології

ВМ 20К 20
ВХТВМ • Фаховий молодший бакалавр • заочна форма • 2р 4м
Освітня програма: Зберігання, консервування та переробка м'яса
$$ 10 100 грн

Предмети

Поданих заяв
1