Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

Ребят, киньте телегу ХНЭУ, или добавьте, если не сложно

@nineinches
И меня добавляйте )
@mkppa
Вбейте Подслушано ХНЭУ и сами добавьтесь. Что вы как маленькие?)
Так не находит
Питання до хлопців.Розкажіть щось про зняття з військового обліку та приписку до призовної дільниці(це потрібно для гуртожитку)
Да,потрібно
йдеш в свій військомат знімаєшся з обліку, йдеш в той військомат в потрібному місці і ставишся на облік( тре написати заяву і почакати до 10 днів і тоді тоьі поставлять печатку)
Є ті хто вступив у НМУ і буде жити в гцртожитку? Якась довідка медична треба?
Мій друг хотів жити там, казали що місця лише для пільговиків є
У всі гуртож треба мед.довідка
Закарпатська кухня 00:21 23.08.19 Відповісти
Закрпатські кремзлики
1 кг картоплі,
40 г борошна,
100 г цибулі,
4 зубчики часнику,
сіль, перець чорний мелений,
1 яйце,
сметана.
Можна без яєць - буде пісна страва - залишаємо в картоплі трохи більше соку з крохмалем, який не даватиме кремзликам розвалюватися. Але все ж традиційно одне яйце додається.

Обчищену і промиту картоплю натирають на дрібній тертці, додають борошно, дрібно нарізану цибулю, сире яйце, розтертий з сіллю часник та чорний перець. Масу добре перемішують і формують з неї невеликі круглої форми коржі — кремзлики. Підготовлені кремзлики кладуть на сковороду з добре розігрітим жиром і обсмажують з обох боків, доки кремзлики дістануть кірку світло-коричневого кольору. Готові гарячі кремзлики укладають на тарілки, зверху поливають нехолодною сметаною. Кремзлики можна готувати й з різними фаршами, такими, наприклад, як смажена з салом цибуля, смажена цибуля з яйцем або з м'ясним фаршем. У такому разі на тарілку кладуть готовий гарячий кремзлик, на нього — гарячий фарш і прикривають другим кремзликом, а зверху поливають сметаною.
Оо кухня повернулася ❤️
Закарпатська кухня 00:26 23.08.19 Відповісти Анонім ⤴
Я завжди тут була, є, і буду. Просто не відгукувалася
У рекламі ролтон є фраза " На Закарпатті була, рецепт локшини з.... принесла" Завжди тебе згадую))))) не в образу це кажу, а з любов'ю))) ;D
❤️ Дякую що пам'ятаєш
Але ви довбануті. ВСІ
почему айфоны такие популярные?что в них такого особенного?
Я теж не розуміла доки сама не купила.
Вони дуже швидкі, просто літають, айфон миттєво відгукується на кожен дотик і це його головний плюс, як на мене, бо всі андроіди постійно лагають.
І гарна камера
Якщо купити Андроїд не бюджетний, а за ціною того ж айфона, то лагати нічого не буде. То й же Samsung серії S, чи флагмани інших виробників.
Це бренд, статус.Це як одяг шанель чи машина мерседес
1 plus ебет айфон
И да, для особо умных кто говорит что студентота ,родители которых не пришли ,будут как сиротки.
Что за бред? Вы на посвяту идете прежде всего знакомиться с людьми, с которыми вам еще жить и учиться 5 лет. С ними и целесообразно затусить, не отвлекаясь на мам и пап, олухи неразумные.
Инфантилы,что с них взять
Чому такої позиції тут притримуються тільки російськомовні? Ви звідки цікаво? І в який універ?
взагалі-то російськомовні посто виражають цю думку тут, це не означає що тільки вони так думають. Ну як мінімум я підтримую дану точку зору
Из Харькова, Каразина
Не розумієш російської,пишу українською. Може тобі крім універу ще й адресу домашню написати? Чого доколупуєшся? Якщо неясно,можу англійською чи німецькою мовою написати,я не стидаюся,що володію не лише однією,як ти. Можу повторити,тупі інфантіли. Йдіть собі куди хочете,з ким хочете. Розвели херню,страдальці.
Якраз російськомовні тут і розвели срач і пообзивали всіх як тільки змогли. Добре,що я не в Харків поступила,ніколи б не вчилась з таким бидлом!
До чого тут мова? Все від людини залежить і від виховання, а не мови, якою ти балакаєш! Коли ви вже це второпаєте, дурнушки. Досить ділити народ
Москальня збав,реально на рашку змахуєш. Українці так не поводяться
Какая разница на каком языке написано? Человек выразил свое мнение, на что имеет полное право, будь то украинский, русский, или китайский язык. Не будьте такими примитивными и недалекими
О, нормально, раздвигаешь. Мы уже не такие украинцы как вы оказывается
Разжигаешь*
Зае*али со своими родителями, маменькины дочки сыночки, успокойтесь уже.
Вам их брать на посвяту никто не запрещает, заселите их еще с собой в общежитие, пусть вам сопельки подтирают, кушать готовят, «поддерживают», или что вы там еще от мамочки ждете?
Жалкие неудачники
Аххахах ++
Та але ж їм марно пояснювати, вони тільки під маміну спідницю ховатись вміють
Бубубу, що мамка не хоче з тобою йти і в тебе душевна травма?
Нах іди
Моя мама має бізнес і в неї купа справ, отже немає часу бігати по посвятах на відміну від мамаш яким так і кортить кудись піти та беньки витріщити та язиком почесати
АХАХАХ бізнесменка недороблена. Зразу видно в кого така доця вдалася
Рот прикрий тварюка, якщо твоя мамка десь підлогу миє за 3 тисячі то це не означає шо всі такі, є ще розумні і самовпевнені жінки.
Звичайно купа справ,а на дитину часу немає)
В школі мама знаходила час, зараз же я доросла і маю змогу сама впоратись із заходами в універі та й взагалі тепер по всьому житті
Як зрозуміти чи буде стипендія, чи ні?
Если входишь в 43-45% от числа бюджетников, то будет (смотри рейтинговый балл)
проГРАМіст 21:52 22.08.19 Відповісти
Хто-небудь , підскажіть, чи варто ставати старостою групи , якщо буде така можливість?
Я думаю,що ти розумієш-це величезна відповідальність)і якщо що у всьому будуть звинувачувати тебе
Ні. Ніяких плюсів тобі це не надасть
Батьки поїдуть додому,а студенти підуть святкувати з одногрупниками. Особисто ми живемо недалеко і моя мама приїде теж подивитися на 1 вересня,вона любить такі заходи і хоче бути присутня. Я не проти,та й мені спокійніше. А цього ж дня я поїду ночувати в гуртожиток, а вона додому. В чому проблема? Всі проблеми в вас в голові. Доросле життя не починається 1 вересня,воно прийде до вас значно пізніше. Знайшлись тут дуже "дорослі" 17-річні самостійні дітки,які НАРЕШТІ виравилася з маминих рук. І не потрібно знову сратись під коментами. В кожного своя думка і погляди на це. Ваш коментар нічого не змінить!)

Це відповідь на коментар дівчини нижче:
"Це не агресія. Потім побачиш, скільки тут народу буде соплі розвозити по лицю і жалітись,що треба було послухати,що старші радять. Що після посвяти всі гулять підуть,а батьківські дітки додому,бо невдобно батьків саменьких кидать"
Боже,хоч одна нормальна людина. Підтримую кожне слово+
понятно, а у меня родители работают
Работают в неділю? Чи в вас може не 1 лінійка?
Я теж думаю, що тут нічого такого немає, якщо батьки будуть присутні на 1 вересні. У кожного по-різному, в когось батьки люблять такі заходи, а в когось - ні. Просто, на мою думку, є деякі діти, яким в перший день необхідна підтримка батьків, а хтось хоче відчути себе вже більш самостійним.
Чого тебе так бомбить? Людина свої думки написала,бо має право. Чого ти вважаєш,що твоя думка є вірною,а її- ні? Хочеш брати батьків,бери,хто тобі не дає? Блд,не розумію таких. Роби,що хочеш,всім срать
Вот іменно. Так само як і всім насрать на вашу думку. Я принаймі не обзиваю тут вас дебілами і олухами
Хто тебе обідив,маленька? Читати вмієш? Сама себе лебідкою обізвала. Мо' й правда ти така,не знаю. Але читати вчись. І не просто читати,а вдумливо. Бо тебе ніхто так не називав. Дурна якась, чесслово
Не лебідкою,а дебілкою)))
Ну для початку відкрий очі і прочитай коментарі. І дурна тут тільки ти
Тупое чмо ти. Який тобі універ? ПТУ однозначно. Це не я про дибілів писала,це в іншій гілці взагалі. Больна ти на голову, нашо було копіювати,вставляти в свій пост бредовий,а потім забути,шо вставила? Тупенька,ой ти тупенька
Це не агресія. Потім побачиш, скільки тут народу буде соплі розвозити по лицю і жалітись,що треба було послухати,що старші радять. Що після посвяти всі гулять підуть,а батьківські дітки додому,бо невдобно батьків саменьких кидать"
Це те,шо я писала,а ти,убога, копіювала. Де тут про дибілів? Сама себе обізвала. Дурне теля,а не Ольга
Подруга запитує чи можна перевестись з фізичної терапії на лікувальну справу
Зараз вже ні
можно будет дать свой номер карты для стипендии или они всем будут раздавать свои карты?
Видадуть карту. Будете йти в банк і писати заяву. Усі, незалежно від того, чи буде у 1 семестрі стипендія, чи ні. Слідкуйте за тим, щоб у витягу було вказано місце реєстрації (хз для чого, але в кого не було, не видавали карту)
Що за смс банкінг від ощадбанку?
Коли посвята в УАД?
Медогляд треба проходити в студентській лікарні чи в будь-якій?
вместе с группой осенью пройдете в студенческой, девочки могут гинеколога пройти сейчас, и просто справку принести
Ні, медогляд для заселення потрібен
Щодо батьків на посвяті.

У нас майже всі були з батьками і лише одиниці були самі. Ні, вони не тримались з батьками за ручку, але були з ними.
Для кожних батьків це важливий день, коли їх дитина йде навчатись в університет і вони повинні бути з ними, зробити спільне фото,подитись як посвячують їх дітей. На більшості посвят є окремі сидіннядля батьків чи просто окремо виділене місце, тому що, якщо батьки люблять своїх дітей, то вони хочуть бути на важливих подіях у їх житті.
Якщо у вас напружені стосунки з батьками і не хочете бачити їх у себе на посвяті, то не треба у це втягувати нормальні сім'ї у яких діти люблять батьків і навпаки.
Хочете стояти як сирітки-стійте, ми стояли окремо від батьків, але вони нас підтримували і все було весело))
Це як на весілля не запросити батьків, а лише друзів, бо "ну ми ж уже дорослі, навіщо нам цей контроль, нехай вони не встручаються у наше життя!!!!"
не знаю, родителей ни у кого не было, все нормально сидели сами
Дебилы... Таскайте за собой маму с папой до 40 лет, потом не удивляйтесь что останетесь одни.

У меня с мамой отличные отношения, но на посвяту она не идет, и я ее об этом не просила, просто она умная баба и понимает, что ей там нечего делать, ведь начинается взрослая жизнь.
По поводу фоток-бред, недавно был выпускной и там идентичные фотки, зачем делать еще кучу таких же?
Ну а если у тебя родители любопытные варвары и постоянно суют нос в твои события, то мне тебя жаль. Они должны понимать, что у ребенка началась своя жизнь и уметь отпускать.
В топку непонимающих старых теток и дядек с гипер-опекой
им нет смысла объяснять, они поймут это курсе на четвертом, но будет уже поздновато.
Я на четвертому))) Тому знаю що пишу))
+++
Теж так вважаю. Наш клас навіть на випускному батьки напрягали, а хтось на посвяту своїх запрошує.
То капєц таваріщі
Вот про що автор і говорив)
"Дебіли". Серйозно? Одразу видно,яка ти людина і які в тебе стосунки з іншими людьми. Те,що ти там будеш одна стояти не означає,що й інші так будуть
Прочитала два перших слова твого коментаря,дальше навіть не стала читати. Дебілка тут тільки ти. Взрослая жизнь,АХАХАХА. Серйозно, в твої 17 років взрослая жизнь починається 1 вересня? Ти ще й близько не знаєш шо таке доросле життя,дитино і не показуй тут такі коники.
Я другокурсниця ЛНУ. Минулого року на 1 вересня теж більшість було з батьками. Переважно були дівчата з мамами. Це абсолютно нормально)
От хочеться обговорити тему батьків на посвяті. Моя думка така: університет - це перший крок до дорослого життя. Важливий крок, який ви маєте зробити самостійно, за який відповідальність несете ви. Це не школа. Батьки повинні розуміти це і дозволити своїй дитині увійти в це доросле життя самостійно,а не за руку з мамою. Ви запитаєте, до чого тут доросле життя до посвяти. А по суті посвята має символічне значення - це як урочистий вхід у дорослий світ. І, на мою скромну думку,неправильно робити це з батьками
То справа кожного,навіщо лізти зі своєю думкою!?
та тому шо для сучасних людей це норма,коли батьки втручаються у їхнє доросле життя і намагаються керувати ним. І все починається, здавалось б,дуже невинно: з щотижневих походів у школу для контролю дитини, присутності мами на посвяті і т.д.
Має право її висловити, я згідна
Ну звичайно.Після посвяти — доросле життя і батьки будуть потрібні тільки тоді,коли кінчаються гроші.А так то вони не мають права ні в що втручатися.Це ж ваше доросле життя.І радіти за вас вони теж повинні якось так,щоб їх ніхто не бачив.
ЛОЛ, це звичайне 1 вересня,дитинко. Доросле життя в тебе почнеться значно пізніше. Це всьо в тебе в голові,виганяй тараканів звідти.
а какие условия в ХАИ?
Тараканам привет передавай)
https://www.instagram.com/_ruby.phoenix_/
она???????????????
Причем эта тетя к той девочка?
правда ли что в НУЮ Я.Мудрого самые лучшие общаги?
нет, лучшие в КНТЕУ и КИМО
В Харькове - да!
Медичний огляд при поселенні платний?
Начебто ні
Он не при поселении, должны вы его раньше пройти сами
В какие общежития в Харькове можно поселиться студентам других вузов?
А куди потрібно дзвонити ,щоб запитати за гуртожиток?
В приймальну комісію?
Ні,вони нічого тобі не скажуть.Дзвони до деканату свого факультету
Шо робити якшо нема грошей на квартиру,а гуртожиток не хочуть давати?
Боже яка жиза
Камера схову на вокзалі 30 грн/доба
Повертатися додому, до мами в якої не має грошей)
Непогана ідейка,до речі ^_^
У КПІ є гуртожитки, у яких живуть діти з інших вузів
Можна знімати койкомісце. І піти працювати після пар.
Тебе не обязательно жить в общежитии своего универа. Поищите с мамой свободное места в каком-нибудь другом общежитии, их же много в городе. Выйдет дороже, но 100% не дороже чем снимать квартиру.
Іти до гуртожитків інших вузів питати
Госпадітибозємой
Ще нічого не купила для общаги...
Народ, що ви маєте везти у першу чергу?
Презервативи
А розумно можна!?
Контрацепцію
Ахахаха..
скаа ор
Ти себе главне туди привези
Ну ми то туди приїдемо, проте ж треба знати які речі спершу туди тарабанити, аби не виносити геть усе з хати, завалювати кімнату цим барахлом
Я хочу жити з хлопцем в одній кімнаті в гуртожитку. Ми поступили на одну спеціальність, в один універ і попали в одну групу. Можна якось домовитись за це? Дужее треба
З грошима все можна
І як ти собі це уявляєш? Якщо ви будете лише двоє в кімнаті,то через вас комусь не хватить місця в гуртожитку! А якщо вас буде більше,то це буде якась шведська сім'я,лол
Шоб сусіди за стіною слухали ваші стогони поночам?
Ідіть краще на квартиру
Дуже треба)))))))))))
Приперло,чи шо? Якщо одружені,сімейний гуртожиток дадуть. Якщо ні,будете окремо. Лише на пожерти та на секс зустрічатись,як хто з кімнати вийде. Жиза
Та ви задовбете одне одного за 24 години щоденного спільного перебування разом. Потрібно відпочивати порізно, стосунки будуть міцніші...
Мене вистачило на місяць таких стосунків минулого року. Задовбалася ,всюди разом. В листопаді розійшлися
От дурненька, жити і зустрічатись то різні речі.Воно тобі зараз треба?
Є зараз хтось?
Я скоро ухажу. Ще треба декілька питань владнати
Так а как зовут эту бабу с Николаева, у которой маман готова рвать и метать за доцю?
хватит господи, не дадим
Привет.Будем тут общаться о всей жизни
Та тут уже никакой движухи, все разошлись
Всі уже найшли квартиру чи гуртож? Я залишився жити на вулиці
Шукай, ще є трохи більше ніж тиждень.
Квартиру реально на пару днів знайти і оформити
Або звернись до інших нуртожитків і спробуй домовитись(підлючи батьків)
Підключи*
Якщо що, то в КПІ можуть заселити студентів з інших навч закладів
інше місто(
Шукай койкомісце,поки хату знайдеш.
Добре,постараюсь
Успіхів)))
Рібята,не треба комусь навязувати свою думку. Ви так вважаєте,а хтось вважає інакше. Все,які проблеми і чому так багато агресії?
Це не агресія. Потім побачиш, скільки тут народу буде соплі розвозити по лицю і жалітись,що треба було послухати,що старші радять. Що після посвяти всі гулять підуть,а батьківські дітки додому,бо невдобно батьків саменьких кидать
Ви вже закупились гандонами?
У гуртожиток))
канешн, а шож тоді наповнювати водою і кидати з балкону?
Є хтось з ТНПУ?
Який факультет?)
Хіміко-біологічний
Внизу пост про дівчину і її маму-тираншу з Миколаєва.
Дайте ії інсту будь ласка!!
Або якшо не хо тут палити - дайте свою і в діректі скинете
Хто живе в гуртожитку в Дублянах? З Львівських універів?
До кого можна підселитися у Львові(ЛНУ) першокурсниці? Напишіть номер або інст
Госпадітибозємой
Ще нічого не купила для общаги...
Народ, що ви маєте везти у першу чергу?
Мийні засоби, бо там грязно, наче сто років ніхто не жив
Хто в НАУ , відізвіться
Моя подруга
Група збирається святкувати, вже обговорюють бухло, майже всі п‘ють, дівчата в тому числі.
А я не п‘ю, як їм це пояснити, що вигадати щоб з мене не ржали і не знущались?
Везе, в вас хоть бесіда групи є
Теж не п'ю. Купляю безалкогольне " Бал" чи " Стелла". Нормально все
1... 122 ...996