Зачекайте...
Головна → Гостьова книга

Новий коментар

я подала 15 заявок,5 з них немає на абіт пошуку.
чому?
А-а-а-а!!!! Та скільки можна питати! Гортайте форум, на кожній сторінці питають.
Сайт ще не оновився.
Объясните, как происходит конкурс. Допустим я не прошла по приоритету 1, то тогда как будет зачисление по приоритету 2? Сначала там, где у меня приоритет 2 будут зачислять тех у кого приоритет 1, а потом дойдут до приоритета 2? Так так же может получиться, что те у кого ниже баллы попали на специальность, а у кого выше нет.
та нууу.. так нецікаво буде
Ну тут кто-то ниже писал именно такую схему. Это ж абсурд какой-то.
Анонім 20:29 26.07.16 Відповісти
Зараховують за балами. Якщо вступника буде рекомендовано відразу на кількох напрямах, то його зарахують там, де 1-й пріоритет, а на решті напрямів зі списку виключать, і в тих списках, де в нього нижчий пріоритет, на його місце підсунуться наступні вступники, з меншим рейтингом. І так до тих пір, доки всі бюджетні місця не будуть зайняті. Розглянемо такий приклад: Уявіть, що є 10 бюджетних місць. Для початку розглядатимуть перших 10 чоловік. в одного пріоритет 1 - його відразу рекомендують. Ще в двох пріоритет 2 - але один проходить на бюджет за пр.1, а ось другий за своїм 1-м пріор. на бюджет не потрапляє. Тому першого виключають зі списку, а другого рекомендують. Решта вступників з першої десятки мають нижчі пріоритети і проходять на бюджет в інші ВНЗ за своїми вищими пріоритетами. Їх зі списку виключають. В підсумку на напрямі рекомендовано 2, лишилось 8. Беруть наступних 8 по рейтингу і знову розглядають пріоритети. І так до тих пір, доки не заповнять всі бюджетні місця.
Красно дякую
Все вірно. Чомусь багато хто не може зрозуміти, що головне - рейтинговий (конкурсний ) бал, а уже потім пріоритет.
Це все так. Я ж розказував, як буде діяти програма. А вона буде рухатись по пріоритетам. Так може таке бути, що вже зарахують з нижчими балами по першому пріоритету, але це не грозить для нижчих пріоритетів з вищими балами. Їх теж зарахують, коли прийде черга до їх пріоритету. Так система вираховує навищий можливий пріоритет.
Не может такого быть, чтобы те, у кого баллы ниже поступили, а те у кого выше - нет. Если Вы не прошли по 1-му приоритету и участвуете в конкурсе по 2-му, то участвуете в конкурсе рейтингов наравне с 1-мы приоритетами Вашей второй специальности, но если у них (у кого 1-й приоритет) ниже рейтинговый балл, чем у Вас по 2-м приоритетом, то они вылетают из этого конкурса и участвуют дальше по своему 2-му приоритету.
да я именно так и думала, пока не пошла читать форумы.Спасибо.
В последний день приема документов у всех мандраж начинается, особенно в свете последних разъяснений по "широкому конкурсу". Удачи Вам!
Ой, спасибо за пожелание, удача мне пригодится. Потому что имея почти максимум , как начинаешь во все вникать и начинается неконтролируемая паника, что пойдешь подметать улицы, а не учиться в ВУЗе.
Вдихніть глибше і заспокойтесь. Ви обов*язково поступите туди куди хочете на бюджет. Згадаєте мої слова. А зайве хвилювання користі не принесе.
так зробите списки? чи ні?
Спитаєте 28, коли всі рейтинги будуть більш-менш сформовані.
що за списки?
а смысл делать эти списки здесь, если в этом году "широкий конкурс", т. е. бюджетные места не будут фиксированными и проходной балл будет устанавливаться единый для всех ВУЗов по конкретным специальностям. Ниже в сообщениях есть ссылка с Ютюба с совещания по вопросу конкурса в этом году.
а как этот балл будет устанавливаться?
Одному Богу и МОН известно. Возможно какая то комиссия, как с проходным баллом ЗНО было. Сегодня только увидела этот ролик, сил просмотреть полностью не хватило, возможно там дальше и объясняли.
киньте силку на цей ролик
Анонім 19:47 26.07.16 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=xAyByolOe-w&feature=youtu.be&t=3238

Тут є роз'яснення щодо зарахування за державним замовленням. В педагогічні та медичні вузи зарахування буде таке ж як в минулому році. На всі інші, як я зрозуміла, буде так. На одну спеціальність буде загальний конкурс. Буде визначено єдиний прохідний бал у всі вузи, де є така спеціальність. В топових вузах цей прохідний бал може бути вищим, але нижчим він бути не може. Тому в нетопових вузах будуть недобори, оскільки вони не зможуть набрати абітурієнтів з нижчими за прохідний балами. Місця залишаються незаповненими.
Скажіть, якщо я подавав документи , наприклад, на журналістику, ставлячи пріорітет 1, в електронному вигляді, хоча у мене є право на пільговий вступ (діти-сироти), а всі пільговики, які у вас значаться, мають приорітет 3 і 7, чи можливо таке, що якщо пільгове місце звільниться, з урахуванням розсіювання тих пільговиків на першочергові приорітетності, я зможу першого серпня, привезши з собою необхідні документи, потрапити на їхнє місце?
Ви претендуєте на квоту, чи у вас першочергове зарахування?
Там відбувається свій конкурс в межах квоти, так як і загальний. Спочатку зарахують з першими пріоритетами, хто вписується в квоту, тоді їх заяви анулюють. І вас підтягують. І так далі. Читайте нижче механізм зарахування. Я чула для квот запуститься своя програма. Шанси є.
мене найбільше цікавить чи можливо щось ще змінити 1 серпня, чи можливо , що вони розглянуть мої документи
Звичайно! Вони підуть по своїм 1-м, якщо проходять, то місце звільнитися для вас!
в плпні, що я не подавав паперової заяви на квоту, я подавав звичайну електронну, пробуючи свої сили і тепер якщо я припруся з оригіналами і документами про право на пільги, чи вони зазначать їх в своїй базі данних, чи ні..
Мені здається, що Ви собі самі додали проблему. Але, здається зараз ще не пізно щось донести в ПК до 18,00.
Правила прийому однакові для всіх. Я думаю, що нема різниці, що ви подали електронну заяву. Ви донесли документи. Вони повинні прийняти їх, перевірити і взяти до уваги. В Тернополі так: подаєш електронну заяву, а тоді по електронній почті відсилаєш усі документи на першочерговість. Тобто вам насамперед потрібно звернутися в прий мальну комісію, в якій формі вони ці документи приймають.
Ви ж зареєстровані як позаконкурсник, так? Тоді мій 1 коментар в силі:)
Ні він зареєстрований, як звичайний абітурієнт. В цьому вся проблема.
Хутчіш спитайте в пк, чи можна вам сьогодні реєструвати свою пільгу!
тобто, якщо не зареєструю, то буде неможливо7
Сьогодні до 18.00 прийом заяв. Далі вже нічого міняти не будуть!
Я розумію ,розглядають початку заяву з П 1, чи там де реально проходить, так як у нас Тернопіль?
Зарахування проходить перш за все по конкурсному балу з урахуванням пріоритету.
Дуже дякую!!!
Ще раз дякую!
Спочатку розглядають тих, хто проходить реально по 1 пріоритету. Рекомендують, викреслюють їх з інших конкурсів. Підтягують списки. Знову дивляться на 1 пріоритет, який реально проходить. Повторюють дію до тих пір поки не залишиться 1 пріоритету який би проходив по конкурсу. Тоді приступають до 2 пріоритету і т.д.
Я правильно Вас поняла, что по такой схеме человек с 1м приоритетом, но с баллами ниже может пройти, а человек с приоритетом 2, но баллом выше может не пройти?
Ні. Зарахують вас, а не його, якщо мова йде про останнє місце в бюджеті.
Ви неправі. Зарахують того, у кого буде вищий бал, а не пріоритет.
Только в том случае, если он пройде по 1 приоритету в другой ВУЗ.
Добрий ранок Капляр І. Б. нам можна надіятись на Львів (нас там можуть підтягнути)чи проходим в Тернопіль. Львів вже не буде розглядатьсь хоч в нас там 1 П ???
Шанси у Львів є. Адже там не так багато високих пріоритетів попереду.
Добрий ранок бажають тільки Капляр І. Б?
Розділовий знак ,таки має ,велике значення.
Доброго дня! Які шанси в Серкіз С.В.?
Не правда! І не треба тут застосовувати непристойні словечки. Ви не на вулиці! Перш ніж стати дописувачем цього сайту, навчіться елементарної культури спілкування.
а шо ті тут ожидал? добро пожаловать в реальній мир, не указівай длругим что им делать
Ти якщо знаходишся в "неадекваті", то просто вимкни ком*ютер і не псуй початок дня іншим.
лол. че тебе еще сделать аахаха
На бюджет шансів більше по 4 пріоритету. Та Ви й самі це бачите.
всьо, я обідилась.
Ще й ніжкою тупни!
Я теж хочу такі списки) Багато хто хоче, і це факт)
Але їх не буде
Тому що не всі залишились задоволені.
Треба скасувати бюджет, бо не всі на нього потрапили.
Ви так не жартуйте!
навпаки , всім буде цікаво подивитися) це краще ніж чекати 1 серпня
я теж вірю у більшу справедливість вашої програми чим те що ми побачимо 1 серпня
У мене в минулому році вийшло насправді краще. В експериментальних списках я проходила по 3 пріоритету, а пройшла по першому. Так що не марикуйте на систему. Вона ні в чому не винна. А що було б краще, якби не було пріоритетів і зовсім не видно було своїх шансів. З кожним роком вони вдосконалюються. Просто людям тяжко відвикати від звичного і нове лякає.
ну пожалууууууууста
зробіть експерементальні списки
зробіть експерементальні
зробіть експерементальні
зробіть експерементальні
зробіть експерементальні
ЯК прорахувати шанс по медичних вузах там такі ж списки величезні
Все залежить від пріоритетів тих, хто стоїть попереду.
Порахуйте, скільки на 1 ст перед вами з вис. Пріоритетами, помножте на к-сть сторінок перед вами, будете приблизно знати))
Далеко приблизно. Дуже велика похибка.
Знаєте, порахувати 1-ки на 15-ти сторінках - не така вже і велика робота для зацікавленої людини. Так само, як і переглянути шанси народу з пріоритетом 2. (голову списку я би і не дивилась, вони всі підуть за 1-м, починати треба десь з другої сторінки)
А что, если у кого-то номера приоритетов начинаются, допустим, с числа 4, а кто-то настолько уверен, что ему понравилось счастливое число 13. Просчитать становится намного труднее.
Порівнюйте з минулорічними списками - за орієнтир беріть ретинговий бал і порядковий номер в списку останнього бюджетника торік. Врахуйте тільки різницю в коефіцієнтах.
Буде краще в цьому році, бо скоротили кількість поза конкурсом та нема цільових
В широком конкурсе как будет проходной балл рассчитываться? Доп.баллы за курсы там будут учитываться?
Проходной бал не рассчитывается, а складывается сам по себе. Если эти дополнительные балы учитывались в конкурсе, то они учитываются, а если нет - значит нет.
На конкретных цифрам можете показать?
Доброго ранку.Підкажіть,будь ласка,заяви на контракт теж відобразяться у списку?Переживаю,що деякі з них не розглянуті ВНЗ.
То зателефону
*зателефонуйте в ПК, якщо в особистому кабінеті не порядок. Відобразитись в списках можуть і пізніше, але статус "допущено до конкурсу" має з`явитись сьогодні.
Мазур т. А.
Важко щось сказати. Є невеликі шанси на 2-й пр., там минулого року останній бюджетник посідав приблизно 170-те місце в рейтингу, а Ви трохи вище і бюджету додали 6 місць. Але то вилами по воді, як повезе. Також є шанс на 8 і 10 пріоритетах. Треба досліджувати списки (тобто, переглядати людей, які в списку вище Вас, чи проходять вони десь за вищими пріоритетами) Це вже самі, будь ласка.
Шевченко М. П.
Пардон, не туди написав)
А бал атестату який? там двоє люей з таким ПІБ.
Обновился вступ,и теперь некоторым товарищам ни за что добавили 30 баллов!(я о колледже)это глюк сайта?
Чому ні за що! Два екзамени здавали? Коефіцієнти рахували? Просто екзамени не висвітили. У мене на магістратуру так, але мої бали порахували правильно.
Ми подали оригінали на право заочна форма бакалавр, а в списках нас нема
Головне, абе в особистому кабінеті був відповідний статус, в списках можете з`явитись і пізніше, не факт, що на сайті зараз списки не застарілі. (За деякими напрямами точно застарілі, вже днів 10 не змінюються)
А ви точно дивитесь на заочне?
Можливий варіант у якому я вже навчався на державному замовленні і в цьому році також туди прохожу?
Ні. В Правилах прописано, що На кожному ОКР - по 1 разу на державному місці, а потім хоч сто - контракт.
На контракт, так. Бюджет - лише 1 раз на кожен рівень освіти. Маєте право за державний кошт здобути 1 раз молодшого спеціаліста, 1 раз бакалавра, 1 раз магістра.
Які шанси потрапити на бюджет у Мазур Т.А?
Досить непогані шанси на Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Чому в ймовірності вступу немає галузі аграрні науки та продовольство?
Зате є сільське господарство і переробка сільської продукції. В цьому році змінили перелік спеціальностей
Половіков В. С. Який шанс потрапити на бюджетне місце?
Дуже великия, але подавайте ще заяви поки не пізно.
А хіба ще можна подавати заяви. І куди? В інші Вузи чи на інші спеціальності?
Вместо суммы набранных баллов стоят баллы аттестата.
Помітили неточність, помилку, відсутність даних? Напишіть в службу підтримки ІС "Конкурс": iskonkursdata@i.ua
Значить ще не ввели, що можна додати до атестата.
Помогите пожалуйста, в списке вписали неправильно мои данные.
що саме не правильно?
Що? де? коли?
Скажіть будь ласка чому при подачі електроних заяв мені вибиває системна помилка ??(((Дякуюю
Треба перегрузити або почекати
Можливо, кількість спеціальностей вичерпали, можливо, глюк системи. Вийдіть і ще раз зайдіть
Дякую,ви мене врятували
Добрый вечер) честно, лень читать, когда закпчивается прием заяв?)))) Спасибо за ответ)
завтра до 18:00
А писать тебе не лень?
якщо я хочу скасувати заяву , що мені робити?
З паспортом і батьками їхати у вуз і скасовувати.
Їхати до вузу І писати заяву, але вже пріоритет згорить
обов'язково їхати ? а якщо подзвонити
Тільки їхати , іншого виходу немає
А як вони перевірять, чи це дійсно ви відміняєте заяву? У них ще є надія, що відговорять вас від цього кроку. Батьків брати, бо тут казали, що були випадки, коли хотіли ще й з батьками говорити.
Добрий вечір! Подаю заяву до ПДАБА на спеціальність "Облік та оподаткування". Ніяк не можу подати заявку. Пишеться:" Помилка! Пропозиція для іноземців. Допустимо вносити тільки заяви іноземців." або Службова помилка".
p.s: я громадянка України.
Напишіть, що таке ПДАБА
"Придніпровська державна академія будівництва та архітектури" http://www.pgasa.dp.ua/prkom
Спробуйте вийти з кабінету і закрити сайт, а потім ще раз зайти і спробувати ввести вуз. Тільки що пробувала, нічого подібного з вашим не виникало
Спробувала, результат той самий - Помилка! Пропозиція для іноземців. Допустимо вносити тільки заяви іноземців :(
Спробувала ще раз . Теперь "Помилка! Системна помилка. Спробуйте через деякий час."
Це скоріше глюк системи. Пробуйте. Ще спробуйте змінити браузер.
Теж про це думала , але там також пишеться:" Помилка! Пропозиція для іноземців. Допустимо вносити тільки заяви іноземців."
Возможно специальность действительно только для иностранцев, или две специальности одна для украинцев другая для иностранцев и разница в названии не сразу заметна. Вчера кто-то задавл этот же вопрос.
Перевірила інформацію про спеціальність на сайті академії, все в порядку, громадяни України спокійно можуть поступити на цю спеціальність. Мабуть глюк. Але вже близько 2-х, а то і 3-х годин намагаюся що-небудь з цим зробити і ніяк не виходить.
не знаю, чим ще можна допомогти, багатьом це допомагає
Дякую за допомогу в будь-якому випадку, сподіваюся до завтрашнього дня вийде все-таки подати заявку.
На попередній сторінці:

Анонім 15:31 26.07.16 Відповісти
чому вибиває системна помилка при подачі заяви?
Анонім 15:56 26.07.16 Відповісти
Обновите страницу/залогинтесь заново/зайдите с другого компа(телефона)/погуляйте час и попробуйте снова. Лучше подавать вечером или рано утром - нет глюков.
Анонім 16:21 26.07.16 Відповісти
вийдіть і зайдіть знову, мені допомогло, подала тільки що 3 заяви без глюків

Виходьте і заходьте - може допоможе.
Вибачаюсь за цей коммент, але чи є шанси Радзімінський Г. О.?
Вибачте, я стороння людина, але у вас ще є можливість подати заяви на інші спеціальності.Уважно дивіться, який конкурс у вузі,співставляйте зі совїми балами.
Є, якщо подасте на прикладну матем. в ДНУ О.Гончара. Там в цьому році збільшили кількість місць в троє (117)
З такими балами і такими запросами можна пролетіти. Пробуйте також в інші ВНЗ. Подивіться статистку минулого року на бюджет в цих ВНЗ.
В педагогічні та медичні вузи зарахування буде таке ж як в минулому році. Тобто максимальна кількість місць держзамовлення і є фактичною кількістю бюджетних місць?
Виходить, що так
доброго дня! я вступаю до коледжу в цьому році але поки що не проходжу на бюджет. але гадаю що декілька людей переді мною не принесе оригінали і я підсунусь вгору. то коли мені слід подати оригінали щоб взяли на гос?
Або не принесуть оригінали або підуть на іншу спеціальність. Якщо декілька перед вами то пройдете.
Вже бачу три прізвища, які є на всіх трьох напрямках. На трьох напрямках одночасно вони не будуть зараховані. Шанс є. Тому Потрібно з 1 по 5 сидіти під дверима приймальної комісії. Їм же буде відомо, куди точно вони подадуть документи.
що за хвилі зарахувань будуть в коледжах? в яких числах вони будуть?
Звертайтесь до своєї приймальної комісії
Почему некоторые заявления выделены другим цветом (жёлтый/фиолетовый)?
Желт-бюджетники,фиол-контрактники
Всего мест-закрашено желтым,все остальные фиолетовым
А почему сейчас возможно увидеть бюджетников, если документы принимаются с 1.08? Льготники?
Потому что прием документа закончен,а льготники подавали в бумажном варианте
Если это техникум-там сразу сдавали документы на все направления
Тогда, если они уже приняты на бюджет, то почему их не исключили из списков в остальных их заявлениях?
Добрый вечер!
Немного запуталась во всей этой системе, а оф. документы только добавляют вопросов. Объясните суть: если на специальности, на которой у меня стоит первый приоритет, я 23 по счёту из 10 бюджетных мест, но вторая из тех, у кого эта специальность на первом приоритете, то я пройду на бюджет? Или те абитуриенты, что выше меня, но у которых 2+ приоритеты тоже в счёт?
И второй вопрос: когда будем подавать оригиналы документов, бюджетные места заполняются по принципу "кто быстрее донёс" или с начала принимают все и из них выбирают после 5.08?
Зараховують за балами. Якщо вступника буде рекомендовано відразу на кількох напрямах, то його зарахують там, де 1-й пріоритет, а на решті напрямів зі списку виключать, і в тих списках, де в нього нижчий пріоритет, на його місце підсунуться наступні вступники, з меншим рейтингом. І так до тих пір, доки всі бюджетні місця не будуть зайняті. Розглянемо такий приклад: Уявіть, що є 10 бюджетних місць. Для початку розглядатимуть перших 10 чоловік. в одного пріоритет 1 - його відразу рекомендують. Ще в двох пріоритет 2 - але один проходить на бюджет за пр.1, а ось другий за своїм 1-м пріор. на бюджет не потрапляє. Тому першого виключають зі списку, а другого рекомендують. Решта вступників з першої десятки мають нижчі пріоритети і проходять на бюджет в інші ВНЗ за своїми вищими пріоритетами. Їх зі списку виключають. В підсумку на напрямі рекомендовано 2, лишилось 8. Беруть наступних 8 по рейтингу і знову розглядають пріоритети. І так до тих пір, доки не заповнять всі бюджетні місця.
Ось тут певно добре процвітатиме корупція .Попробуй прослідкуй хто на 1,а хто підтягнувся.Розклодуть списки як треба розкласти.Уявіть 5000 заяв .От і прослідкуй .Наївні ми!!!!!!!!!!!!!!!!
Не совсем поняла. Это как? Тут ведь фамилии
5000 фамілій
А цей сайт Вам навіще? Слідкуйте, скільки влізе.
а наприклад мій друг буде рекомендованим на зарахування (бюдж) коли вже будуть списки але подасть документи на платне(інший вуз) то що тоді робитиметься з вакантним місцем, бо як чув буде лише 1 хвиля?
1.вы пройдете,если те абитуриенты что выше пройдут по своему 1 приоритету.
2. Кто вошел в число счастливчиков по рейтингу
То есть, если по рейтингу я пройду на бюджет, то я могу хоть 2го, хоть 5го привезти оригиналы и все равно буду зачислена?
Спасибо большое!
Ще додам, що присутність оригінала важлива, якщо Вас рекомендовано. Якщо рекомендацій немає, то оригінал нічого не дасть.
А почему у некоторых людей стоят плюсики там, где документы? Ведь привозить оригиналы можно только после 1.08?
У них льгота
Ага, понятно. А когда цветом другим выделено, то это тоже особые случаи?
Взагалі на державні місця має розприділяти електронна система, а не якісь там дяді та тьоті. А от на платні....
З балом 159.9 можна пройти у віницю на пітприємництво біржову торгівлю
На бюджет
Та ви вже питали, не згадаю тільки Ваше прізвище. І ми Вам відповідали. Так, можна.
Очень хочу пройти на бюджет и очень боюсь пролететь. Скажите пожалуйста есть возможность попасть на бюджет или нет вообще? какие шансы? Борсук А. О.
В коледжах немає пріоритетів, тому тяжко визначити, чи всі, хто є в списку, будуть вчитись саме тут, якщо пройдуть на бюджет за декількома напрямами. Однак, багато прізвищ все ж повторюється, в двох або і трьох списках. Зрозуміло, що однією дупою на 2 стільці не сядеш, тому в процесі подачі оригіналів Ви підсунетесь в гору. Ясно, що найбільші шанси у Вас на акушерській справі, де Вас відділяє від бюджету услього 2 людини. Якщо хоча б двоє зі списку вище Вас підуть на інші напрями, то бюджет буде Ваш.
Погано, що в коледжах нема пріоритетності. Не видно, наскільки сильно хочуть вступати ті, що перед вами. Як на мене 17-е місце при наборі 15 - непоганий шанс.
это получается я сразу не пройду на бюджет? (1 августа) . могу попасть только после этого числа когда те кто попал на бюджет не принесет документы? или как?
Так. В коледжах будуть хвилі зарахувань
І так, і ні. Вам після 1-го числа (а краще 4-5) слід відвідати приймальну комісію і Вам підкажуть, на якому напрямі варто залишити оригінали. В коледжах цьогоріч залишили стару систему вступу, коли на бюджет в порядку рейтингу зарахують всіх, хто принесе оригінали до 5-го числа.
тоесть если я не попаду на бюджет сразу а принесу оригиналы 4го числа и будут еще бюджетные места то меня зачислят на бюджет?
28 будут предварительные списки в техникумы?
Мама абітурієнта 19:51 26.07.16 Відповісти
Бабій Г. П. Від вчорашнього дня опустилася нище на 22-28 місць . Чи є взагалі якась можливість вступити кудись ? Ато я починаю нервувати.
Зараз ніхто вам навіть приблизно не скаже. Читайте нижче
Якщо не брати до уваги повідомлення під Вашим, яке взагалі ставить під сумнів сенс цієї вступної кампанії, то поки що впевнені шанси лише на 5-му пріоритеті (за умови, що список на вступ.інфо відповідає дійсності)
Сенс є. Абітурієнти з низькими балами не поступлять. Хіба було справедливо, що в одному вузі із 150 балами не поступали, а в інших на ту ж спеціальність поступали із балом 130 і нижче? Все залежало від того, який вуз обрали.
Я як мама абітурієнта використала всі 15 шансів, що і вам рекомендую. Краще мати декілька номерів у списку на рівні 30-40, а не один як у вас на сьогодні.Успіху!
1... 729 ...996