Прохідний бал 181 Харчові технології
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2022 |
---|---|
Усього заяв | 165 |
На бюджет | 133 |
Допущено до конкурсу | 116 |
Середній пріоритет допущених | 2 |
Рекомендовано | 60 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.200 |
Суперобсяг | 363 |
Фіксований обсяг | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 1 |
Широкий конкурс | |
Рекомендовно всього | 59 |
На загальних підставах | 59 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.200 |
Квота-1 | 0 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 125.500 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 143.542 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 177.000 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 | невідомо | 3 | 15 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2024 |
|
12 | 16 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2024 |
|
19 | 75 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
8 | 12 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
3 | 10 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
4 | 10 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
14 | 40 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
25 | 75 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
16 | 30 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
37 | 75 | Навчально-науковий інститут харчових технологій | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
25 | 50 | Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
4 | 8 | Навчально-науковий інститут харчових технологій |