Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • БМmax 3 • К 12
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.33
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 125.500
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 25
  • Конкурс на бюджет: 7.67
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2023 року
  • Подано заяв: 38
  • Конкурс на бюджет: 0.62
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 7
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Левченко А. С. Пр. 3 143.231 Деактивовано (зарах. на б) 146 123 145 173
  • Українська мова: 146
  • Математика: 123
  • Історія України: 145
  • Іноземна мова: 173