Зачекайте...
140.810

Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • signal_cellular_alt Бакалавр на основі Повна загальна середня освіта
  • light_mode Заочна
  • school НУБіП України
  • readiness_score 140.810
Показник 2023 2022 2021
Усього заяв 6 14 14
На бюджет 6 2 11
Допущено до конкурсу 6 2 10
Середній пріоритет допущених 2 2 3
Рекомендовано 4 1 4
Середній пріоритет рекомендованих 2.300 1.000 1.800
Суперобсяг 630 483 409
Фіксований обсяг 0 0 0
Рекомендовано за співбесідою 0 0 0
Рекомендовано за квотою-2 0 0 0
Широкий конкурс
Рекомендовно всього 4 1 4
На загальних підставах 4 1 4
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах 2.300 1.000 1.800
Квота-1 0 0 0
Мін. бал (на загальних підставах) 140.810 137.190 137.190
Сер. бал (на загальних підставах) 144.524 137.190 144.254
Макс. бал (на загальних підставах) 152.810 137.190 148.002
Рейтинговий список Рік Останній зарахований на бюджет Макс. бюджетних місць Всього місць Факультет
Рейтинг 2024
Українська мова 142 (0.4)
Математика 145 (0.3)
Історія України 142 (0.3)
Біологія 146 (0.5)
Загальний бал 146.812
  • ГК: 1.02
5 20 Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Рейтинг 2023
Українська мова 152 (0.4)
Математика 121 (0.3)
Іноземна мова 145 (0.35)
Загальний бал 140.810
5 15 Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Рейтинг 2022
Українська мова 142 (0.4)
Математика 140 (0.3)
Історія України 119 (0.3)
Загальний бал 137.190
  • ГК: 1.02
5 15 Факультет тваринництва та водних біоресурсів
Рейтинг 2021
Українська мова 135 (0.3)
Біологія 132 (0.4)
Історія України 125 (0.2)
Середній бал документа про освіту 162 (0.1)
Загальний бал 137.190
  • ГК: 1.02
5 40 Факультет тваринництва та водних біоресурсів