Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 |
---|---|---|---|---|---|---|
Усього заяв | 8 | 20 | 12 | 11 | 14 | 22 |
На бюджет | 7 | 3 | 9 | 3 | 4 | 8 |
Допущено до конкурсу | 7 | 3 | 9 | 3 | 3 | 7 |
Середній пріоритет допущених | 2 | 2 | 1 | 2 | 2 | 2 |
Рекомендовано | 4 | 1 | 4 | 2 | 2 | 3 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.300 | 1.000 | 1.300 | 1.500 | 1.500 | 2.700 |
Суперобсяг | 630 | 483 | 409 | 70 | 45 | 55 |
Фіксований обсяг | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Широкий конкурс | ||||||
Рекомендовно всього | 4 | 1 | 4 | 2 | 2 | 3 |
На загальних підставах | 4 | 1 | 4 | 1 | 2 | 2 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.300 | 1.000 | 1.300 | 2.000 | 1.500 | 3.500 |
Квота-1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 |
Мін. бал (на загальних підставах) | 130.475 | 135.300 | 136.969 | 159.285 | 114.444 | 120.870 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 135.806 | 135.300 | 145.292 | 159.285 | 121.961 | 137.550 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 141.327 | 135.300 | 157.881 | 159.285 | 129.478 | 154.240 |
Мін. бал (квота-1) | 163.080 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
5 | 5 | Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві | ||||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
5 | 25 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
5 | 15 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
5 | 45 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 5 | 45 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
5 | 65 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії | ||||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 5 | 70 | Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва |