Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 65 • БМmax 5 • К 60
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 4
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1.4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Корякін Р. О. Пр. 2 129.478 До наказу (б) 119 128 125 10.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 128
  • Математика (ЗНО): 125
  • Середній бал документа про освіту: 10.5
  • ГК
  • РК
+
2 Даценко О. Г. Пр. 1 114.444 До наказу (б) 104 116 107 8.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Хімія (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • ГК
  • РК
+
3 Шиндирук Л. Г. Пр. 3 121.077 Допущено 119 114 107 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Біологія (ЗНО): 114
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • СК
  • РК
4 Крижановський І. В. Пр. 2 15.918 Відмова 7.3
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • ГК
  • РК
Квота-1