Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 |
---|---|
Усього заяв | 90 |
На бюджет | 52 |
Допущено до конкурсу | 52 |
Середній пріоритет допущених | 1 |
Рекомендовано | 48 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 50 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення | |
Рекомендовно всього | 48 |
На загальних підставах | 48 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 |
Квота-1 | 0 |
Квота-3 | |
Мін. бал (на загальних підставах) | 130.400 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 145.975 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 167.600 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 | невідомо | 48 | 80 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
50 | 90 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | невідомо | 36 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
75 | 85 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 5 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 1 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
50 | 90 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
невідомо | невідомо | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 70 | 90 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2019 | — | 48 | 90 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 59 | 90 | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |