Прохідний бал 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- signal_cellular_alt
- light_mode
- school
- readiness_score
Показник | 2023 |
---|---|
Усього заяв | 104 |
На бюджет | 36 |
Допущено до конкурсу | 34 |
Середній пріоритет допущених | 1 |
Рекомендовано | 28 |
Середній пріоритет рекомендованих | 1.000 |
Суперобсяг | 0 |
Фіксований обсяг | 30 |
Рекомендовано за співбесідою | 0 |
Рекомендовано за квотою-2 | 0 |
Фіксовані обсяги / Регіональне замовлення | |
Рекомендовно всього | 28 |
На загальних підставах | 28 |
Середній пріорітет рекомендованих на загальних підставах | 1.000 |
Квота-1 | 0 |
Квота-3 | |
Мін. бал (на загальних підставах) | 131.600 |
Сер. бал (на загальних підставах) | 151.100 |
Макс. бал (на загальних підставах) | 164.600 |
Рейтинговий список | Рік | Останній зарахований на бюджет | Макс. бюджетних місць | Всього місць | Факультет | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Рейтинг | 2024 |
|
23 | 42 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2023 |
|
30 | 42 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2023 | невідомо | невідомо | 70 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2022 |
|
30 | 50 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 5 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2022 | невідомо | невідомо | 5 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
50 | 104 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2021 |
|
невідомо | 10 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2020 | невідомо | 54 | 80 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
31 | 80 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2019 |
|
10 | 20 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 45 | 75 | Біолого-технологічний факультет | ||||||||
Рейтинг | 2018 | невідомо | 11 | 20 | Біолого-технологічний факультет |