Зачекайте...

6.051701 харчові технології та інженерія

Бакалавр , денна форма
технології високомолекулярних сполук
ВМ 95 / БМ 15
Технологія жирів і жирозамінників /

15

Бюджетних місць

129

Максимальна кількість заяв

15

Загальна кількість поданих оригіналів

8.6

Конкурс на бюджетне місце

3 абітурієнта (2.33 %)

З правом на позаконкурсний вступ

6 абутірієнтів (4.65 %)

З правом на першочерговий вступ

9 абутірієнтів (6.98 %)

Пройшли довузівські курси та отримали додаткові бали

586.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2011 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси