Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
2.3
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Уміров Сейран Мустафайович 460.60 + 281.50 179.10 0.00 0.00 0.00 +
2 Сатуріна Ірина В'ячеславівна 486.30 302.50 183.80 0.00 0.00 0.00 +
3 Алфєєва Тетяна Валеріївна 476.10 297.00 179.10 0.00 0.00 0.00 +
4 Жуйко Дмитро Ігорович 470.70 303.00 167.70 0.00 0.00 0.00 +
5 Кудас Юлія Олександрівна 439.10 279.00 160.10 0.00 0.00 0.00 +
6 Могиленко Оксана Андріївна 418.60 257.50 161.10 0.00 0.00 0.00 +
7 Сівілірова Регіна Сергіївна 405.60 263.50 142.10 0.00 0.00 0.00 +