Сімферопольський коледж Національного університету харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 202
- Оригіналів
- 202
- Всього місць
- 626
- Бюджетних місць
- 143
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
20 | 30 | 20 | 14 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
20 | 60 | 20 | 14.2 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
20 | 25 | 20 | 15.3 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
20 | 58 | 20 | 14.7 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
30 | 50 | 20 | 18.2 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
18 | 60 | 10 | 22.3 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
20 | 30 | 20 | 14.5 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
4 | 30 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
7 | 60 | 3 | 476.1 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування" Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
4 | 25 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
5 | 58 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення спеціальності напряму "Комп'ютерна інженерія" Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
14 | 50 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення спеціальності напряму "Облік і аудит" Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
17 | 60 | 10 | 451.2 |
Українська мова та література Історія України профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
3 | 30 | 0 | 0 |
Математика профільний Хімія профільний Українська мова та література |