Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лецик Богдан Юрійович 406.50 + 254.00 152.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Панаіотов Володимир Вікторович 445.50 292.00 153.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Андреєва Валерія Сергіївна 416.00 263.50 152.50 0.00 0.00 0.00 +