Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Технологічне відділення
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
3
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ревуцький Андрій Сергійович 10.30 0.00 10.30 0.00 0.00 0.00 + +
2 Горобець Олег Миколайович 10.00 0.00 10.00 0.00 0.00 0.00 + +
3 Шевчук Олексій Васильович 9.70 0.00 9.70 0.00 0.00 0.00 +