Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Статистика
- Заяв
- 651
- Оригіналів
- 386
- Всього місць
- 416
- Бюджетних місць
- 157
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст |
Факультет: Холодильно-технологічне Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
74 | 50 | 40 | 17.8 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Ветеринарна медицина Галузь: Ветеринарія, Спеціальність: ветеринарна медицина |
57 | 50 | 28 | 21.1 |
Українська мова Біологія профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Холодильно-технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
37 | 25 | 11 | 17.3 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність |
65 | 25 | 6 | 25.9 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
58 | 50 | 26 | 17.5 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
79 | 50 | 4 | 30.5 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
58 | 50 | 26 | 16.4 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: інформаційна діяльність підприємства |
98 | 50 | 10 | 25.7 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: економіка підприємства |
54 | 25 | 5 | 24.5 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність, Спеціалізація: економіка та підприємництво |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність |
44 | 25 | 1 | 472.9 |
Українська мова та література профільний Історія України Математика |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
17 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література профільний Математика Хімія |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
3 | 3 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: інформаційна діяльність підприємства |
1 | 1 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Холодильно-технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
2 | 7 | 0 | 0 | |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
1 | 1 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
2 | 3 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
1 | 1 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |