Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення технології молока та м'яса
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
23
Конкурс:
1
Подано заяв:
23
Подано оригіналів:
23
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ткаченко Олена Володимирівна 28.00 0.00 10.00 0.00 17.00 0.00 +
2 Васильєва Юлія Олександрівна 23.40 0.00 9.40 0.00 14.00 0.00 +
3 Сабєльников Владислав Владиславович 22.40 0.00 7.40 0.00 14.00 0.00 +
4 Прокопова Яна Володимирівна 22.30 0.00 8.30 0.00 14.00 0.00 +
5 Бібік Дмитро Сергійович 22.20 0.00 6.20 0.00 16.00 0.00 +
6 Маліков Кирило Сергійович 22.20 0.00 7.20 0.00 15.00 0.00 +
7 Яковлева Людмила Романівна 21.10 0.00 8.60 0.00 11.00 0.00 +
8 Чикань Анастасія Олегівна 20.90 0.00 8.90 0.00 12.00 0.00 +
9 Прядко Наталія Олегівна 20.80 0.00 7.30 0.00 13.00 0.00 +
10 Пронь Андрій Вікторович 20.80 0.00 7.30 0.00 13.00 0.00 +
11 Пономарьова Анастасія Альбертівна 20.40 0.00 5.90 0.00 14.00 0.00 +
12 Левицька Наталія Василівна 20.00 0.00 7.00 0.00 13.00 0.00 +
13 Поліщук Ганна Іванівна 19.80 0.00 7.80 0.00 12.00 0.00 +
14 Морозов Вадим Юрійович 19.80 0.00 6.80 0.00 12.00 0.00 +
15 Крамаренко Анастасія Олегівна 19.80 0.00 7.80 0.00 12.00 0.00 +
16 Кропова Тетяна Володимирівна 19.30 0.00 7.30 0.00 12.00 0.00 +
17 Пустоварова Єлизавета Андріївна 18.30 0.00 7.30 0.00 11.00 0.00 +
18 Гурина Діана Андріївна 17.70 0.00 8.70 0.00 9.00 0.00 +
19 Яворська Наталя Анатоліївна 17.30 0.00 7.30 0.00 10.00 0.00 +
20 Савченко Анастасія Валеріївна 17.20 0.00 6.20 0.00 11.00 0.00 +
21 Мироненко Ігор Леонідович 16.80 0.00 6.30 0.00 10.00 0.00 +
22 Звєрєва Сніжана Дмитрівна 15.90 0.00 7.90 0.00 8.00 0.00 +
23 Іскра Дар'я Олегівна 15.40 0.00 7.40 0.00 8.00 0.00 +