Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
199
Оригіналів
199
Всього місць
375
Бюджетних місць
143
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
25 50 25 13.3
Українська мова
Математика профільний
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
7 25 2 19.8
Українська мова
Математика профільний
Молодший спеціаліст Факультет: Холодильне відділення
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
50 50 50 15
Українська мова
Математика профільний
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
24 50 21 20
Українська мова
Математика профільний
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
31 50 22 21.6
Українська мова
Математика профільний
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
23 25 23 15.4
Українська мова
Математика профільний
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
1 11 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
1 25 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів,
Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
1 11 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
5 25 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
10 11 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст Факультет: Холодильне відділення
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
6 6 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
8 11 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
5 23 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
2 2 0 0
Фаховий іспит