Коледж переробної та харчової прмисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Статистика
- Заяв
- 199
- Оригіналів
- 199
- Всього місць
- 375
- Бюджетних місць
- 143
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
25 | 50 | 25 | 13.3 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
7 | 25 | 2 | 19.8 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Холодильне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
50 | 50 | 50 | 15 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
24 | 50 | 21 | 20 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
31 | 50 | 22 | 21.6 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
23 | 25 | 23 | 15.4 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
1 | 11 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
1 | 25 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів, Спеціалізація: Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
1 | 11 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
5 | 25 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
10 | 11 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Холодильне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
6 | 6 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
8 | 11 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
5 | 23 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
2 | 2 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |