Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відділення технології молока та м'яса
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
2
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Черкашин Владислав Олександрович 411.40 + 257.00 154.40 0.00 0.00 0.00 +
2 Кушнаренко Карина Сергіївна 442.90 270.50 172.40 0.00 0.00 0.00 +