Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст , денна форма
Державний вищий навчальний заклад "Житомирський коледж ресторанно-туристичного бізнесу та торгівлі"
ВМ 30 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / технік-технолог

20

Бюджетних місць

28

Максимальна кількість заяв

28

Загальна кількість поданих оригіналів

1.4

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (3.57 %)

З правом на позаконкурсний вступ

1 абітурієнт (3.57 %)

З правом на першочерговий вступ

19.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2012 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси