Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
18
Бюджетних місць:
18
Конкурс:
2.2
Подано заяв:
39
Подано оригіналів:
18

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Пакін Володимир Андрійович 24.10 + 0.00 6.10 0.00 18.00 0.00 +
2 Корсюк Юлія Юріївна 22.10 + 0.00 9.10 0.00 13.00 0.00 +
3 Єгорова Дар`я Вікторівна 29.90 0.00 8.90 0.00 21.00 0.00 +
4 Чирва Тимур Сергійович 29.20 0.00 8.20 0.00 21.00 0.00 +
5 Шрамко Інна Віталіївна 26.40 0.00 7.40 0.00 19.00 0.00 +
6 Оніщенко Антон Павлович 25.70 0.00 6.70 0.00 19.00 0.00 +
7 Крихтіна Надія Романівна 24.50 0.00 7.50 0.00 17.00 0.00 +
8 Сребняк Катерина Володимирівна 24.00 0.00 8.00 0.00 16.00 0.00 +
9 Абільтаров Аблятиф Тулкін огли 23.60 0.00 6.60 0.00 17.00 0.00 +
10 Зайцева Юлія Вікторівна 22.80 0.00 4.80 0.00 18.00 0.00 +
11 Станков Владислав Андрійович 22.60 0.00 6.60 0.00 16.00 0.00 +
12 Катеринич Олександра Олександрівна 22.50 0.00 8.50 0.00 14.00 0.00 +
13 Ковальова Людмила Миколаївна 22.40 0.00 7.40 0.00 15.00 0.00 +
14 Єфремова Валерія Ігорівна 21.70 0.00 7.70 0.00 14.00 0.00 +
15 Зієдінова Лілія Джаферівна 21.60 0.00 7.60 0.00 14.00 0.00 +
16 Мироглова Арина Олександрівна 21.30 0.00 8.30 0.00 13.00 0.00 +
17 Зюзіна Євгенія Сергіївна 21.10 0.00 8.10 0.00 13.00 0.00 +
18 Лук`янченко Олександр Сергійович 18.50 0.00 5.50 0.00 13.00 0.00 +