Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
413
Оригіналів
182
Всього місць
313
Бюджетних місць
143
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
39 18 18 18.5
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка,
Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж
38 29 15 21.6
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство
30 24 16 15.2
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
36 20 20 11.9
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
30 30 15 19.1
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
38 20 20 13.1
Українська мова
Математика профільний
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
30 18 18 13.7
Математика профільний
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство
29 25 5 456.8
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальності напряму "Облік і аудит"
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
28 20 5 457.2
Українська мова та література
Математика профільний
Історія України профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальності напряму "Облік і аудит"
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
0 10 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Історія України профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування"
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
17 5 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Фізика профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
29 18 3 457.9
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
1 15 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальності напряму "Комп'ютерна інженерія"
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка,
Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж
31 20 5 472.4
Українська мова та література
Математика профільний
Фізика профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальності напряму "Комп'ютерна інженерія"
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка,
Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж
0 0 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Фізика профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство
0 19 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
18 10 3 457.7
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
0 4 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
16 0 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Фізика профільний
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення спеціальності напряму "Комп'ютерна інженерія"
Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка,
Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж
0 0 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення спеціальності напряму "Облік і аудит"
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
0 0 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування"
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
0 2 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування"
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
0 3 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
1 3 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство
1 0 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
1 0 0 0
Фаховий іспит