Сімферопольський коледж Національного університету харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 413
- Оригіналів
- 182
- Всього місць
- 313
- Бюджетних місць
- 143
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
39 | 18 | 18 | 18.5 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
38 | 29 | 15 | 21.6 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
30 | 24 | 16 | 15.2 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
36 | 20 | 20 | 11.9 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
30 | 30 | 15 | 19.1 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
38 | 20 | 20 | 13.1 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення загальноосвітньої підготовки Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
30 | 18 | 18 | 13.7 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
29 | 25 | 5 | 456.8 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальності напряму "Облік і аудит" Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
28 | 20 | 5 | 457.2 |
Українська мова та література Математика профільний Історія України профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальності напряму "Облік і аудит" Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
0 | 10 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Історія України профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування" Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
17 | 5 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
29 | 18 | 3 | 457.9 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
1 | 15 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальності напряму "Комп'ютерна інженерія" Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
31 | 20 | 5 | 472.4 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальності напряму "Комп'ютерна інженерія" Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
0 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
0 | 19 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
18 | 10 | 3 | 457.7 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
0 | 4 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
16 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення спеціальності напряму "Комп'ютерна інженерія" Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування комп'ютерних систем і мереж |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення спеціальності напряму "Облік і аудит" Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування" Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
0 | 2 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення спеціальностей напрямів "Інженерна механіка" та"Енергомашинобудування" Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
0 | 3 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
1 | 3 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія" Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |