Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Відділення загальноосвітньої підготовки
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1.9
Подано заяв:
38
Подано оригіналів:
20

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кареліна Христина Олександрівна 20.70 + 0.00 7.70 0.00 13.00 0.00 +
2 Захаренкова Єлизавета Олегівна 19.20 + 0.00 7.20 0.00 12.00 0.00 +
3 Сафронова Аліна Костянтинівна 24.90 0.00 8.90 0.00 16.00 0.00 +
4 Грисько Оксана Анатоліївна 21.60 0.00 7.60 0.00 14.00 0.00 +
5 Демешко Діана Юріївна 20.30 0.00 8.30 0.00 12.00 0.00 +
6 Степанов Владислав Олександрович 19.60 0.00 5.60 0.00 14.00 0.00 +
7 Дорощук Ганна Андріївна 19.50 0.00 8.50 0.00 11.00 0.00 +
8 Шевель Аліна Сергіївна 18.90 0.00 5.90 0.00 13.00 0.00 +
9 Неруш Марія Сергіївна 18.70 0.00 5.70 0.00 13.00 0.00 +
10 Климченко Кирил Олегович 18.60 0.00 5.60 0.00 13.00 0.00 +
11 Зіннатулліна Дінара Айдарівна 18.20 0.00 6.20 0.00 12.00 0.00 +
12 Щепьоткіна Олександра Сергіївна 17.60 0.00 4.60 0.00 13.00 0.00 +
13 Мештер Антон Олександрович 17.50 0.00 6.50 0.00 11.00 0.00 +
14 Баранов Антон Андрійович 17.30 0.00 6.30 0.00 11.00 0.00 +
15 Лічман Яна Геннадіївна 17.10 0.00 7.10 0.00 10.00 0.00 +
16 Канишев Олександр Романович 17.00 0.00 6.00 0.00 11.00 0.00 +
17 Кравчук Володимир Олександрович 17.00 0.00 5.00 0.00 12.00 0.00 +
18 Дзюба Сергій Олександрович 16.90 0.00 6.90 0.00 10.00 0.00 +
19 Балоян Сергій Оганесович 16.70 0.00 5.70 0.00 11.00 0.00 +
20 Пуляєв Данило Олександрович 13.10 0.00 4.10 0.00 9.00 0.00 +