Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Відділення спеціальностей напряму"Харчові технології та інженерія"
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
6
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
5

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мельник Ганна Русланівна 467.70 + 308.50 159.20 0.00 0.00 0.00 +
2 Умеров Асан Руслан-огли 477.70 318.50 159.20 0.00 0.00 0.00 +
3 Руденко Максим Олександрович 457.70 299.50 158.20 0.00 0.00 0.00 +
4 Рудікова Ольга Андріївна 428.00 265.00 163.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Зеленова Валентина Петрівна 457.10 296.00 161.10 0.00 0.00 0.00 +
6 Харламова Крістіна Олегівна 439.70 263.50 176.20 0.00 0.00 0.00 +
7 Риндіна Ксенія Олегівна 439.30 272.50 166.80 0.00 0.00 0.00
8 Гуту Саріє Муневерівна 433.70 266.00 167.70 0.00 0.00 0.00