Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
21
Подано оригіналів:
21

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Чех Антоніна Юріївна 23.10 0.00 9.10 0.00 14.00 0.00 +
2 Кіндрат Христина Ярославівна 23.10 0.00 9.10 0.00 14.00 0.00 +
3 Павлишин Софія Євгенівна 22.40 0.00 8.40 0.00 14.00 0.00 +
4 Добрянська Адріана Тимофіївна 21.60 0.00 9.60 0.00 12.00 0.00 +
5 Демчевська Христина Олегівна 21.50 0.00 9.50 0.00 12.00 0.00 +
6 Кабан Володимир Юрійович 20.50 0.00 8.50 0.00 12.00 0.00 +
7 Кузьм'як Люба Ярославівна 20.50 0.00 10.50 0.00 10.00 0.00 +
8 Косовська Мар'яна Володимирівна 20.30 0.00 9.30 0.00 11.00 0.00 +
9 Тромса Орися Олексіївна 19.88 0.00 7.88 0.00 12.00 0.00 +
10 Магда Наталія Олегівна 19.40 0.00 10.40 0.00 9.00 0.00 +
11 Мочурад Олег Ігорович 18.80 0.00 6.80 0.00 12.00 0.00 +
12 Данивко Мар'яна Романівна 18.60 0.00 7.60 0.00 11.00 0.00 +
13 Кривоніс Андрій Ігорович 18.38 0.00 6.38 0.00 12.00 0.00 +
14 Вовняр Юлія Олександрівна 17.90 0.00 9.90 0.00 8.00 0.00 +
15 Волотовська Анастасія Вячеславівна 17.80 0.00 6.80 0.00 11.00 0.00 +
16 Шевчик Віра Борисівна 17.70 0.00 6.70 0.00 11.00 0.00 +
17 Білозір Юрій Юрійович 17.50 0.00 5.50 0.00 12.00 0.00 +
18 Гиз Жанна Романівна 16.60 0.00 8.60 0.00 8.00 0.00 +
19 Пенкальська Марія Степанівна 16.20 0.00 7.20 0.00 9.00 0.00 +
20 Бук Тетяна Іванівна 15.50 0.00 7.50 0.00 8.00 0.00 +