Львівський технікум м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 203
- Оригіналів
- 157
- Всього місць
- 750
- Бюджетних місць
- 127
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
21 | 50 | 20 | 15.5 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
23 | 60 | 20 | 17.6 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік, Спеціалізація: Бухгалтер |
19 | 60 | 17 | 16.3 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
17 | 60 | 15 | 15 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
16 | 60 | 15 | 15.5 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
11 | 50 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
5 | 60 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Світова література профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік, Спеціалізація: Бухгалтер |
9 | 60 | 0 | 0 |
Українська мова та література Історія України профільний Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
1 | 60 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
11 | 60 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік, Спеціалізація: Бухгалтер |
25 | 60 | 10 | 52 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність, Спеціалізація: товарознавець-комерсант |
16 | 60 | 15 | 51 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
29 | 50 | 15 | 51 |
Фаховий іспит профільний |