Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
3

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Маселюк Ельвіра Володимирівна 443.10 273.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
2 Вента Володимир Андрійович 415.60 274.50 141.10 0.00 0.00 0.00 +
3 Єрмолкевич Орест Русланович 402.70 273.00 129.70 0.00 0.00 0.00 +
4 Клюс Мар'яна Олексіївна 506.00 335.50 170.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Сідляр Дмитро Степанович 483.10 313.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
6 Шевчук Андрій Володимирович 462.70 294.00 168.70 0.00 0.00 0.00 +
7 Дукач Тетяна Богданівна 448.60 288.50 160.10 0.00 0.00 0.00 +
8 Турків Галина Степанівна 445.60 284.50 161.10 0.00 0.00 0.00 +
9 Тарасюк Галина Олександрівна 445.50 292.00 153.50 0.00 0.00 0.00
10 Садова Василина Романівна 435.70 277.50 158.20 0.00 0.00 0.00 +
11 Колтун Наталія Романівна 433.70 265.00 168.70 0.00 0.00 0.00 +