Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
8

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Тлустяк Андрій-Сергій Юрійович 458.40 286.00 172.40 0.00 0.00 0.00 +
2 Костів Андрій Іванович 433.30 276.00 157.30 0.00 0.00 0.00 +
3 Курило Михайло Михайлович 430.10 269.00 161.10 0.00 0.00 0.00 + +
4 Станківський Василь Васильович 429.90 284.00 145.90 0.00 0.00 0.00 +
5 Перцак Володимир Ігорович 426.10 266.00 160.10 0.00 0.00 0.00 +
6 Феданяк Тарас Володимирович 424.50 254.00 170.50 0.00 0.00 0.00 +
7 Кадикало Олег Орестович 424.30 277.50 146.80 0.00 0.00 0.00 +
8 Гнип Мирослав Степанович 414.80 292.00 122.80 0.00 0.00 0.00 +
9 Васильєв Анатолій Сергійович 471.70 294.50 177.20 0.00 0.00 0.00 +
10 Хлян Руслана Степанівна 451.80 285.00 166.80 0.00 0.00 0.00
11 Варениця Марія Володимирівна 437.80 272.00 165.80 0.00 0.00 0.00