Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2013Львівська областьЛьвівський технікум м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.9
Подано заяв:
29
Подано оригіналів:
23

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Романішина Марія Михайлівна 35.00 + 0.00 0.00 0.00 35.00 0.00 +
2 Симоненко Віра Сергіївна 35.00 + 0.00 0.00 0.00 35.00 0.00 +
3 Щербяк Михайло Михайлович 26.00 + 0.00 0.00 0.00 26.00 0.00 +
4 Ціхоцька Олена Вікторівна 65.00 0.00 0.00 0.00 65.00 0.00 + +
5 Бурбан Андрій Васильович 64.00 0.00 0.00 0.00 64.00 0.00 +
6 Гриньків Володимир Генадійович 60.00 0.00 0.00 0.00 60.00 0.00 +
7 Савчук Володимир Романович 56.00 0.00 0.00 0.00 56.00 0.00 +
8 Фесюк Лідія Петрівна 55.00 0.00 0.00 0.00 55.00 0.00 +
9 Дворянин Павло Ігорович 53.00 0.00 0.00 0.00 53.00 0.00 +
10 Ярош Роман Володимирович 53.00 0.00 0.00 0.00 53.00 0.00 +
11 Клюфас Анжела Іванівна 52.00 0.00 0.00 0.00 52.00 0.00 + +
12 Крикавський Олексій Володимирович 52.00 0.00 0.00 0.00 52.00 0.00 +
13 Чижович Сергій Олегович 52.00 0.00 0.00 0.00 52.00 0.00 +
14 Лучанський Тарас Зіновійович 51.00 0.00 0.00 0.00 51.00 0.00 +
15 Шрам Ольга Андріївна 51.00 0.00 0.00 0.00 51.00 0.00 +
16 Яринич Микола Євгенович 35.00 0.00 0.00 0.00 35.00 0.00 +
17 Косьоровскі Павло-Петро Здзіславович 28.00 0.00 0.00 0.00 28.00 0.00 + +
18 Луцась Богдан Андрійович 27.00 0.00 0.00 0.00 27.00 0.00 +
19 Вальничок Юрій Володимирович 25.00 0.00 0.00 0.00 25.00 0.00 +
20 Видра Назарій Михайлович 25.00 0.00 0.00 0.00 25.00 0.00 +
21 Будь Віктор Сергійович 25.00 0.00 0.00 0.00 25.00 0.00 +
22 Попадинець Марія Миколаївна 44.00 0.00 0.00 0.00 44.00 0.00
23 Андрійчук Марта Іванівна 38.00 0.00 0.00 0.00 38.00 0.00 +