Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.7
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лещинська Владислава Владиславівна 17.40 + 0.00 7.40 0.00 10.00 0.00 +
2 Каба Ірина Олегівна 25.80 0.00 8.80 0.00 17.00 0.00 +
3 Євчева Анастасія Віталіївна 24.00 0.00 8.00 0.00 16.00 0.00 +
4 Казанчук Сергій Миколайович 22.90 0.00 6.90 0.00 16.00 0.00 +
5 Ананенко Лілія Вадимівна 21.90 0.00 7.90 0.00 14.00 0.00 +
6 Фуголь Анна Германівна 20.50 0.00 7.50 0.00 13.00 0.00 +
7 Ніколаєв Вадим Віталійович 20.20 0.00 7.20 0.00 13.00 0.00 +
8 Горчаг Марина Вікторівна 20.20 0.00 8.20 0.00 12.00 0.00 +
9 Неклюдова Ганна Сергіївна 20.00 0.00 9.00 0.00 11.00 0.00 +
10 Гонтаренко Олена Олексіївна 18.50 0.00 6.50 0.00 12.00 0.00 +
11 Маціборко Юлія Олександрівна 18.30 0.00 6.30 0.00 12.00 0.00 +
12 Архірій Аліна Олександрівна 18.20 0.00 7.20 0.00 11.00 0.00 +
13 Нефьодов В'ячеслав Олегович 16.80 0.00 7.80 0.00 9.00 0.00 +
14 Сімочкіна Яна Олегівна 16.80 0.00 7.80 0.00 9.00 0.00 +
15 Петрушевський Вадим Олександрович 15.10 0.00 7.10 0.00 8.00 0.00 +
16 Южбабенко Павло Олексійович 12.10 0.00 4.10 0.00 8.00 0.00 +