Механіко-технологічний технікум Одеської національної академії харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 330
- Оригіналів
- 156
- Всього місць
- 680
- Бюджетних місць
- 100
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
31 | 30 | 15 | 17.7 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
34 | 30 | 15 | 12.9 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
27 | 25 | 15 | 12.6 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
29 | 50 | 15 | 13.5 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
28 | 25 | 10 | 16.5 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
41 | 50 | 15 | 17.4 |
Математика профільний Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
25 | 25 | 15 | 15.1 |
Українська мова Математика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
31 | 50 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
10 | 30 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
9 | 30 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: бродильне виробництво і виноробство |
17 | 25 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
13 | 50 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
16 | 25 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
6 | 25 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання і переробка зерна |
2 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
1 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Електротехніка та електромеханіка, Спеціальність: монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд |
0 | 30 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
4 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
3 | 25 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
3 | 25 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний |