Зачекайте...

експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Механічне відділення
Галузь:
Машинобудування та матеріалообробка
Спеціальність:
експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
25
Конкурс:
1.7
Подано заяв:
43
Подано оригіналів:
25

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Даншина Марія Олександрівна 18.90 + 0.00 6.90 0.00 12.00 0.00 +
2 Пономаренко Сергій Ігорович 17.60 + 0.00 6.10 0.50 11.00 0.00 + +
3 Риженко Владислав Станіславович 28.40 0.00 8.90 1.50 18.00 0.00 + +
4 Камков Денис В'ячеславович 27.90 0.00 8.40 1.50 18.00 0.00 +
5 Віницьких Єгор Костянтинович 26.30 0.00 7.80 1.50 17.00 0.00 +
6 Науменко Едуард Миколайович 23.80 0.00 8.30 0.50 15.00 0.00 +
7 Мандич Богдан Сергійович 22.00 0.00 8.00 1.00 13.00 0.00 +
8 Логвіненко Олександр Сергійович 21.60 0.00 7.60 0.00 14.00 0.00 + +
9 Харієнко Максим Віталійович 21.60 0.00 6.60 0.00 15.00 0.00 +
10 Снурніков Андрій Анатолійович 20.70 0.00 5.70 0.00 15.00 0.00 +
11 Рябоштан Дар'я Григорівна 20.60 0.00 7.60 0.00 13.00 0.00 + +
12 Кулик Олег Юрійович 20.60 0.00 7.60 0.00 13.00 0.00 +
13 Горбенко Дмитро Ігорович 20.40 0.00 7.90 0.50 12.00 0.00 +
14 Литинський Денис Вячеславович 19.80 0.00 7.80 0.00 12.00 0.00 +
15 Столяров Антон Віталійович 19.60 0.00 7.60 0.00 12.00 0.00 +
16 Голуб Арсен Анатолійович 19.60 0.00 8.60 0.00 11.00 0.00 +
17 Субочев Владислав Юрійович 19.40 0.00 6.40 0.00 13.00 0.00 +
18 Овсянніков Дмитро Олексійович 18.70 0.00 6.20 0.50 12.00 0.00 +
19 Шевченко Олександр Володимирович 18.50 0.00 7.00 0.50 11.00 0.00 +
20 Віцько Владислава Владиславівна 18.10 0.00 5.10 0.00 13.00 0.00 +
21 Ковальчук Вадим Русланович 17.70 0.00 5.70 0.00 12.00 0.00 +
22 Шевченко Артем Петрович 17.40 0.00 5.40 0.00 12.00 0.00 +
23 Конєв Антон Сергійович 17.20 0.00 6.20 0.00 11.00 0.00 +
24 Светлічна Анастасія Владиславівна 16.70 0.00 5.70 0.00 11.00 0.00 +
25 Проскурдін Сергій Олександрович 15.70 0.00 5.70 0.00 10.00 0.00 +