Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Статистика
- Заяв
- 335
- Оригіналів
- 188
- Всього місць
- 275
- Бюджетних місць
- 130
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
43 | 50 | 25 | 15.7 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Холодильне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
50 | 50 | 40 | 17.3 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
50 | 50 | 22 | 18.9 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
0 | 25 | 0 | 0 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
41 | 25 | 20 | 17.9 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
45 | 50 | 20 | 20.5 |
Українська мова Математика |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
25 | 25 | 3 | 25.5 |
Математика Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
10 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Історія України профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Холодильне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
4 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
7 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології молока та м'яса Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
18 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
18 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Хімія профільний |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
14 | 0 | 0 | 0 |
Українська мова та література Математика профільний Фізика профільний |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Холодильне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
0 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
4 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
3 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит |