Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2013Харківська область
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
335
Оригіналів
188
Всього місць
275
Бюджетних місць
130
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
43 50 25 15.7
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Холодильне відділення
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
50 50 40 17.3
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
50 50 22 18.9
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
0 25 0 0
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
41 25 20 17.9
Українська мова
Математика
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
45 50 20 20.5
Українська мова
Математика
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
25 25 3 25.5
Математика
Українська мова
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
10 0 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Історія України профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Холодильне відділення
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
4 0 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Фізика профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
7 0 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології молока та м'яса
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
18 0 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
18 0 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Хімія профільний
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
14 0 0 0
Українська мова та література
Математика профільний
Фізика профільний
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва
1 0 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Холодильне відділення
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
0 0 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
4 0 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
1 0 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
3 0 0 0
Фаховий іспит
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
1 0 0 0
Фаховий іспит