Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Відділення технології молока та м'яса
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
41
Подано оригіналів:
22

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Черкашина Марина Андріївна 23.70 + 0.00 9.70 0.00 14.00 0.00 +
2 Рябенко Анастасія Антонівна 26.80 0.00 8.80 0.00 18.00 0.00 + +
3 Яричевська Маргарита Юріївна 26.60 0.00 9.60 0.00 17.00 0.00 + +
4 Вовченко Олексій Миколайович 24.80 0.00 8.80 1.00 15.00 0.00 +
5 Логвіненко Ольга Сергіївна 24.70 0.00 8.70 0.00 16.00 0.00 + +
6 Поберій Віталій Анатолійович 23.40 0.00 8.40 0.00 15.00 0.00 +
7 Гриньов Вячеслав Сергійович 23.30 0.00 7.30 0.00 16.00 0.00 + +
8 Вишневий Микита Вячеславович 23.10 0.00 7.10 1.00 15.00 0.00 +
9 Головко Галина Олександрівна 22.40 0.00 8.40 0.00 14.00 0.00 + + +
10 Загинай Ілля Олександрович 22.40 0.00 7.40 0.00 15.00 0.00 +
11 Добра Михайло Михайлович 22.00 0.00 7.50 0.50 14.00 0.00 +
12 Бучинський Станіслав Геннадійович 21.80 0.00 6.80 1.00 14.00 0.00 +
13 Марчук Олег Дмитрович 21.70 0.00 7.70 0.00 14.00 0.00 +
14 Галушко Юлія Сергіївна 20.20 0.00 6.20 0.00 14.00 0.00 +
15 Ковальчук Євген Сергійович 19.80 0.00 7.80 0.00 12.00 0.00 +
16 Блажко Владислав Геннадійович 19.60 0.00 8.60 0.00 11.00 0.00 +
17 Мдгварелі Тетяна Вадимівна 19.10 0.00 5.60 0.50 13.00 0.00 +
18 Метик Володимир Юрійович 18.30 0.00 7.30 0.00 11.00 0.00 + +
19 Чорногор Євгеній Анатолійович 18.20 0.00 7.20 0.00 11.00 0.00 +
20 Кравченя Альона Вікторівна 17.90 0.00 6.40 0.50 11.00 0.00 +
21 Вільк Максим Олександрович 17.10 0.00 5.60 0.50 11.00 0.00 +
22 Васильченко Дар'я Миколаївна 15.90 0.00 6.90 0.00 9.00 0.00 +