Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Відділення технології молока та м'яса
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
8.3
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
11

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Грищенко Аня Миколаївна 31.50 0.00 10.50 0.00 21.00 0.00 + + +
2 Рєзнікова Марія Віталіївна 29.70 0.00 10.20 1.50 18.00 0.00 + +
3 Фадєєв Денис Максимович 25.50 0.00 8.00 0.50 17.00 0.00 +
4 Гриценко Сергій Ігорович 22.40 0.00 7.90 0.50 14.00 0.00 +
5 Євтушенко Марія Ігорівна 20.70 0.00 8.70 0.00 12.00 0.00 +
6 Кохан Олександра Сергіївна 19.20 0.00 8.20 0.00 11.00 0.00 +
7 Головенко Єлизавета Сергіївна 18.80 0.00 7.80 0.00 11.00 0.00 +
8 Міньков Дмитро Станіславович 16.70 0.00 5.70 0.00 11.00 0.00 +
9 Шевченко Світлана Віталіївна 16.40 0.00 5.90 0.50 10.00 0.00 +
10 Лещенко Аліна Іванівна 16.20 0.00 5.70 0.50 10.00 0.00 +
11 Данилов Євгеній Русланович 14.30 0.00 5.30 0.00 9.00 0.00 +