Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
2

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Майоров Віктор Валерійович 544.70 0.00 187.60 0.00 178.00 0.00 + +
2 Абраїмов Руслан Костянтинович 482.70 0.00 163.00 0.00 171.00 0.00 +