Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
ВМ 50 / БМ 25
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

25

Бюджетних місць

57

Максимальна кількість заяв

34

Загальна кількість поданих оригіналів

2.28

Конкурс на бюджетне місце

3 абітурієнта (5.26 %)

З правом на позаконкурсний вступ

1 абітурієнт (1.75 %)

З правом на першочерговий вступ

434.8

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси