виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Харчових технологій та менеджменту
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
- Всього місць:
- 0
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 4
- Подано оригіналів:
- 1
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Дубина Владислав Миколайович | 338.00 | — | 301.50 |
149.00 ,
152.50 ,
0.00
|
36.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Місюрьов Євген Ілліч | 370.00 | — | 325.00 |
162.00 ,
163.00 ,
0.00
|
45.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
3 | Коцар Єлизавета Русланівна | 336.50 | — | 295.00 |
143.50 ,
151.50 ,
0.00
|
41.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
4 | Погрібна Анна Сергіївна | 285.00 | — | 258.00 |
128.00 ,
130.00 ,
0.00
|
27.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |