Смілянський технікум харчових технологій Національного університету харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 211
- Оригіналів
- 176
- Всього місць
- 410
- Бюджетних місць
- 153
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Інженерної механіки Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях |
22 | 50 | 20 | 14.6 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Інженерної механіки Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
18 | 50 | 15 | 15.3 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
22 | 30 | 20 | 14.5 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Харчових технологій та менеджменту Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
20 | 30 | 15 | 23.9 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування програмних систем і комплексів |
24 | 50 | 20 | 18.3 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Харчових технологій та менеджменту Галузь: Менеджмент і адміністрування, Спеціальність: організація виробництва |
9 | 50 | 5 | 22.4 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Харчових технологій та менеджменту Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво цукристих речовин та полісахаридів |
20 | 60 | 15 | 17.7 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Харчових технологій та менеджменту Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: маркетингова діяльність |
19 | 30 | 15 | 18.5 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: обслуговування комп'ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем |
23 | 30 | 20 | 18.8 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Інженерної механіки Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях |
1 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Інженерної механіки Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
5 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва |
3 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Харчових технологій та менеджменту Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
4 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: обслуговування програмних систем і комплексів |
2 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Харчових технологій та менеджменту Галузь: Менеджмент і адміністрування, Спеціальність: організація виробництва |
0 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Харчових технологій та менеджменту Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво цукристих речовин та полісахаридів |
0 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Харчових технологій та менеджменту Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: маркетингова діяльність |
4 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Історія України профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем Галузь: Автоматика та управління, Спеціальність: обслуговування комп'ютеризованих інтегрованих і робототехнічних систем |
2 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Автоматизації і комп'ютерних систем Галузь: Інформатика та обчислювальна техніка, Спеціальність: розробка програмного забезпечення, Спеціалізація: Програмна інженерія |
13 | 30 | 8 | 62 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |