виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 125
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 9
- Подано оригіналів:
- 8
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Кремковська Карина Олександрівна | 191.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
10.00 | 0.00 | 181.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Савченко Юлія Андріївна | 188.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.40 | 0.00 | 181.00 | 0.00 | — | — | — | — |
3 | Черенков Олександр Вікторович | 170.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.70 | 0.00 | 162.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Шеблаєв Павло Євгенович | 161.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.80 | 0.00 | 154.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Попкова Світлана Миколаївна | 160.60 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.60 | 0.00 | 152.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Дворний Михайло Трохимович | 160.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.50 | 0.00 | 152.50 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Сидорова Катерина Віталіївна | 159.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.80 | 0.00 | 152.50 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Стороженко Марина Олексіївна | 152.20 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
10.20 | 0.00 | 142.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Щеднова Аліна Вячеславівна | 9.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.30 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |