Донецький державний коледж харчових технологій і торгівлі
Статистика
- Заяв
- 196
- Оригіналів
- 118
- Всього місць
- 850
- Бюджетних місць
- 129
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
66 | 125 | 40 | 0 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
21 | 100 | 25 | 0 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
21 | 50 | 7 | 0 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
27 | 125 | 20 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
22 | 100 | 15 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
20 | 50 | 7 | 0 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
8 | 25 | 15 | 0 |
Математика або Історія України профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
9 | 125 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
1 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
1 | 100 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |