виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання)- Факультет:
- Денне відділення
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 25
- Бюджетних місць:
- 10
- Конкурс:
- 1.1
- Подано заяв:
- 11
- Подано оригіналів:
- 7
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Фенько Анастасія Миколаївна | 15.30 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.30 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | — | — |
2 | Смикова Олена Миколаївна | 12.50 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.50 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Решетняк Ірина Олександрівна | 12.20 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.20 | 0.00 | 6.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Фісенко Юлія Олександрівна | 11.90 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.90 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | — | — |
5 | Соколовський Вадим Олександрович | 11.60 | + | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.60 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | — | — |
6 | Буряк Анастасія Олександрівна | 17.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.90 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Шкурко Ірина Олексіївна | 17.80 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.80 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Хісамудінова Валерія Сергіївна | 17.50 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
9.50 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Пасиченко Валерія Віталіївна | 17.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.10 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Алієва Ольга Русланівна | 14.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.90 | 0.00 | 7.00 | 0.00 | — | — | — | — |
11 | Панчук Юлія Володимирівна | 11.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.10 | 0.00 | 5.00 | 0.00 | — | — | + | — |