Горлівський технікум харчової промисловості Луганського національного аграрного університету
Статистика
- Заяв
- 143
- Оригіналів
- 46
- Всього місць
- 220
- Бюджетних місць
- 81
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Денне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
30 | 30 | 14 | 0 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Денне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
39 | 25 | 22 | 0 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Денне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
29 | 30 | 5 | 0 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Денне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
0 | 25 | 10 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Денне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
0 | 30 | 5 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Денне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
11 | 25 | 10 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Денне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
24 | 25 | 10 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Денне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
10 | 30 | 5 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |