зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти- Факультет:
- Холодильно-технологічне відділення
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
- Всього місць:
- 25
- Бюджетних місць:
- 11
- Конкурс:
- 1.2
- Подано заяв:
- 13
- Подано оригіналів:
- 13
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Поплавська Карина Олександрівна | 23.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.50 | 0.50 | 14.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Щербина Ольга Павлівна | 21.60 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.60 | 1.00 | 12.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Мандрик Марія Василівна | 20.90 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.90 | 0.00 | 12.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Сікаленко Анастасія Валеріївна | 19.00 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.00 | 0.00 | 12.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Капуста Віталіна Олегівна | 18.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.70 | 0.00 | 11.00 | 0.00 | — | + | + | — |
6 | Савенко Ярослав Юрійович | 18.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.30 | 1.00 | 11.00 | 0.00 | + | + | + | — |
7 | Вдовика Сергій Павлович | 17.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.70 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Мудра Олена Василівна | 17.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
8.30 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Медвідь Віка Олександрівна | 16.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.40 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Грицюк Аліна Юріївна | 16.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.30 | 0.00 | 9.00 | 0.00 | — | — | + | — |
11 | Гавриляк Тетяна Костянтинівна | 16.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.30 | 1.00 | 8.00 | 0.00 | — | + | + | — |
12 | Вертій Вікторія Андріївна | 16.20 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
6.20 | 0.00 | 10.00 | 0.00 | — | — | + | — |
13 | Коваль Людмила Сергіївна | 15.40 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
7.40 | 0.00 | 8.00 | 0.00 | — | — | + | — |