Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Статистика
- Заяв
- 304
- Оригіналів
- 292
- Всього місць
- 461
- Бюджетних місць
- 146
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність |
19 | 50 | 6 | 22.9 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення інформаційних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: економіка підприємства |
18 | 25 | 7 | 21.4 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
23 | 50 | 4 | 28.1 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення інформаційних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: інформаційна діяльність підприємства |
41 | 50 | 9 | 25 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
27 | 30 | 22 | 17.2 |
Українська мова (k=1) Математика (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
29 | 50 | 24 | 16.4 |
Українська мова (k=1) Математика (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Холодильно-технологічне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
45 | 50 | 38 | 18.8 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Холодильно-технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
13 | 25 | 11 | 16.3 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення ветеринарної медицини Галузь: Ветеринарія, Спеціальність: ветеринарна медицина |
57 | 50 | 25 | 22.8 |
Біологія (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: комерційна діяльність |
3 | 27 | 0 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення інформаційних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: економіка підприємства |
3 | 3 | 0 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Економічне відділення Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: фінанси і кредит |
12 | 11 | 0 | 0 |
Математика або Історія України профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення інформаційних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: інформаційна діяльність підприємства |
1 | 2 | 0 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
0 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
3 | 23 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Холодильно-технологічне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
1 | 1 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Холодильно-технологічне відділення Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка плодів і овочів |
6 | 11 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення ветеринарної медицини Галузь: Ветеринарія, Спеціальність: ветеринарна медицина |
1 | 1 | 0 | 0 |
Біологія або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення інформаційних технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: економіка підприємства |
2 | 2 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |