зберігання, консервування та переробка м'яса
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Технологічне
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- зберігання, консервування та переробка м'яса
- Всього місць:
- 60
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 2
- Подано оригіналів:
- 1
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Процько Юрій Петрович | 299.00 | — | 260.00 |
134.50 ,
125.50 ,
0.00
|
39.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Зінкевич Роман Ярославович | 301.50 | — | 265.50 |
141.50 ,
124.00 ,
0.00
|
36.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |