Зачекайте...
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
180
Оригіналів
157
Всього місць
840
Бюджетних місць
152
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
17 60 15 17.1
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Торгово-економічне
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
18 50 17 17
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
13 60 15 11.9
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Торгово-економічне
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
17 60 15 17.3
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції,
Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування
16 50 15 15.6
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
2 60 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Торгово-економічне
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
4 50 0 0
Математика або Світова література профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
2 60 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Торгово-економічне
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
6 60 0 0
Математика або Історія України профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції,
Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування
12 50 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
0 60 5 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Торгово-економічне
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
15 50 15 35
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
0 60 10 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Торгово-економічне
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
26 60 20 42
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) Факультет: Технологічне
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції,
Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування
32 50 25 35
Фаховий іспит (k=1)