Львівський технікум м'ясної та молочної промисловості Національного університету харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 180
- Оригіналів
- 157
- Всього місць
- 840
- Бюджетних місць
- 152
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
17 | 60 | 15 | 17.1 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
18 | 50 | 17 | 17 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
13 | 60 | 15 | 11.9 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
17 | 60 | 15 | 17.3 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
16 | 50 | 15 | 15.6 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
2 | 60 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
4 | 50 | 0 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
2 | 60 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
6 | 60 | 0 | 0 |
Математика або Історія України профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
12 | 50 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
0 | 60 | 5 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
15 | 50 | 15 | 35 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
0 | 60 | 10 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Торгово-економічне Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
26 | 60 | 20 | 42 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) |
Факультет: Технологічне Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції, Спеціалізація: Технік-технолог з технології харчування |
32 | 50 | 25 | 35 |
Фаховий іспит (k=1) |