Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
Технік-технолог з технології харчування
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
1
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Серняк Богдан Васильович 309.50 273.50
136.00
,
137.50
,
0.00
36.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Шелест Христина Юріївна 392.50 338.50
164.50
,
174.00
,
0.00
54.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Чаплик Ярослав Володимирович 391.50 344.00
161.00
,
183.00
,
0.00
47.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Чаплик Микола Володимирович 379.50 332.00
179.00
,
153.00
,
0.00
47.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Поліщук Олексій Борисович 363.00 316.50
154.50
,
162.00
,
0.00
46.50 0.00 0.00 0.00 +
6 Мельник Надія Ярославівна 343.50 304.00
153.00
,
151.00
,
0.00
39.50 0.00 0.00 0.00 +
7 Ваньо Анна Романівна 337.50 293.50
140.00
,
153.50
,
0.00
44.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Рейба Наталія Анатоліївна 329.00 280.00
156.00
,
124.00
,
0.00
49.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Процун Олександр Юрійович 324.00 289.00
156.50
,
132.50
,
0.00
35.00 0.00 0.00 0.00 +
10 Михайлишин Мар`ян Анатолійович 317.00 285.00
140.50
,
144.50
,
0.00
32.00 0.00 0.00 0.00
11 Стецюк Андрій Ігорович 311.00 270.00
125.50
,
144.50
,
0.00
41.00 0.00 0.00 0.00 +
12 Гоянюк Микола Ігорович 310.00 267.00
131.00
,
136.00
,
0.00
43.00 0.00 0.00 0.00