виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Технологічне
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Спеціалізація:
- Технік-технолог з технології харчування
- Всього місць:
- 50
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 12
- Подано оригіналів:
- 1
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Серняк Богдан Васильович | 309.50 | — | 273.50 |
136.00 ,
137.50 ,
0.00
|
36.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Шелест Христина Юріївна | 392.50 | — | 338.50 |
164.50 ,
174.00 ,
0.00
|
54.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
3 | Чаплик Ярослав Володимирович | 391.50 | — | 344.00 |
161.00 ,
183.00 ,
0.00
|
47.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
4 | Чаплик Микола Володимирович | 379.50 | — | 332.00 |
179.00 ,
153.00 ,
0.00
|
47.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
5 | Поліщук Олексій Борисович | 363.00 | — | 316.50 |
154.50 ,
162.00 ,
0.00
|
46.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
6 | Мельник Надія Ярославівна | 343.50 | — | 304.00 |
153.00 ,
151.00 ,
0.00
|
39.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
7 | Ваньо Анна Романівна | 337.50 | — | 293.50 |
140.00 ,
153.50 ,
0.00
|
44.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
8 | Рейба Наталія Анатоліївна | 329.00 | — | 280.00 |
156.00 ,
124.00 ,
0.00
|
49.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
9 | Процун Олександр Юрійович | 324.00 | — | 289.00 |
156.50 ,
132.50 ,
0.00
|
35.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
10 | Михайлишин Мар`ян Анатолійович | 317.00 | — | 285.00 |
140.50 ,
144.50 ,
0.00
|
32.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | — |
11 | Стецюк Андрій Ігорович | 311.00 | — | 270.00 |
125.50 ,
144.50 ,
0.00
|
41.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
12 | Гоянюк Микола Ігорович | 310.00 | — | 267.00 |
131.00 ,
136.00 ,
0.00
|
43.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | — |