Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бернацька Анастасія Олегівна 373.00 328.50
162.50
,
166.00
,
0.00
44.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Оркодашвілі Анна Захарівна 358.00 312.00
149.00
,
163.00
,
0.00
46.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Заніна Олена Станіславівна 323.50 285.50
145.50
,
140.00
,
0.00
38.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Турук Оксана Іванівна 304.00 265.50
124.00
,
141.50
,
0.00
38.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Тютюников Анатолій Олександрович 285.50 253.50
124.00
,
129.50
,
0.00
32.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Безверхова Діана Юріївна 351.00 309.50
161.00
,
148.50
,
0.00
41.50 0.00 0.00 0.00
7 Ільїн Георгій Аміранович 340.50 297.50
140.50
,
157.00
,
0.00
43.00 0.00 0.00 0.00 +