Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Миколаївська область
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
226
Оригіналів
223
Всього місць
330
Бюджетних місць
167
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
40 60 40 13.9
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування
17 40 17 14.4
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
23 60 23 10.8
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
42 60 42 14.7
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
23 60 23 15.2
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
22 50 22 15.8
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
7 0 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Готельне обслуговування
4 0 0 0
Математика або Географія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
12 0 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
6 0 0 0
Математика або Світова література профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Сфера обслуговування,
Спеціальність: Ресторанне обслуговування
8 0 0 0
Математика або Географія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
2 0 0 0
Математика або Історія України профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
20 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)