Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
Статистика
- Заяв
- 226
- Оригіналів
- 223
- Всього місць
- 330
- Бюджетних місць
- 167
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
40 | 60 | 40 | 13.9 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
17 | 40 | 17 | 14.4 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
23 | 60 | 23 | 10.8 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
42 | 60 | 42 | 14.7 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
23 | 60 | 23 | 15.2 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
22 | 50 | 22 | 15.8 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
7 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Готельне обслуговування |
4 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
12 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність |
6 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Світова література профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Сфера обслуговування, Спеціальність: Ресторанне обслуговування |
8 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Географія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
2 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Історія України профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) |
Факультет: Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
20 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |